- Makaleler
- 13
Daha fazla
MediaMarkt'tan satın aldığım Trust GXT 540 yula USB kablolu gamepad arızalanınca garantiye gönderdim ancak garanti elimizde stok yok diyerek direkt para iadesi yaptı. 2022 yılında ödediğim 250 TL'lik ürün geçtiğimiz aylarda iade edilince ben de durumu THH'ye aktararak değişimini talep ettim. THH de beni haklı bularak misliyle değişimini ve bana iade edilen 250 TL'lik tutarlık bir fatura çıkarılmasını belirtti. Yani iade ettikleri tutarla misliyle değişim alacağım.
Ancak sorum şu, ürünün misli nasıl belirleniyor. MediaMarkt şu an GoldMasterGP-307 Joystick model ürünü 280 TL'lik fiyatla satışta tutuyor. Kaldı ki bu ürün gerçekten kötü. Firma bu ürünün 280 TL'lik fiyatını bahane ederek aradaki kur ve enflasyon farkını hesaba katmadan misliyle değiştirdiğini iddia edebilir mi?
Şu an MediaMarkt'tan cevap bekliyorum ancak cevap geldiğinde zaman kaybetmemek adına bilgi toplamaya çalıştığım için bu konuyu açıyorum. Katkılarınız için teşekkürler.
Ancak sorum şu, ürünün misli nasıl belirleniyor. MediaMarkt şu an GoldMasterGP-307 Joystick model ürünü 280 TL'lik fiyatla satışta tutuyor. Kaldı ki bu ürün gerçekten kötü. Firma bu ürünün 280 TL'lik fiyatını bahane ederek aradaki kur ve enflasyon farkını hesaba katmadan misliyle değiştirdiğini iddia edebilir mi?
Şu an MediaMarkt'tan cevap bekliyorum ancak cevap geldiğinde zaman kaybetmemek adına bilgi toplamaya çalıştığım için bu konuyu açıyorum. Katkılarınız için teşekkürler.