Seçkin alınır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa.
Dolar olmuş 40 TL ve güncel duruma baktığımda seçkin almak 560 TL. Bu yüzden sizlere danışmak istedim. Seçkin alırsam 560 TL yi kaç ayda toplarım ve Seçkin alınır mı? Değer mi?

Dolar olmuş 40 TL ve güncel duruma baktığımda seçkin almak 560 TL. Bu yüzden sizlere danışmak istedim. Seçkin alırsam 560 TL yi kaç ayda toplarım ve Seçkin alınır mı? Değer mi?
CS oynuyorsan değer tabii. 560 TL'yi toplamak uzun sürecektir. Her hafta 50 cent gibi düşünürsek 30 haftaya yakın alması gerek.

Bir YouTube videosunda maksimum 23 haftada paranızı geri alıyorsunuz diyordu ama %50 şansınız varsa 10-15 hafta sürmeden çıkartırsınız paranızın hakkını, tercih ederim almanızı özellikle rank vs. sistemi çok iyi. Ruslar ile oynayacağınıza seçkin oynar hem rank kasar hem de düzgün insanlar ile oynarsınız.

CS oynuyorsan değer tabii. 560 TL'yi toplamak uzun sürecektir. Her hafta 50 cent gibi düşünürsek 30 haftaya yakın alması gerek.

Her hafta 50 cent ne ne yaptın kral dilenciye sadaka verir gibi. Her hafta hem skin hem kasa veriyor genellikle bazen grafiti vs. de veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu sık oynuyorsun alinir. Parasını 1 hafta da çıkartabilir bir yılda da bu şansa bağlı. 30 çentik kasa da var 100 dolarlık kasa da. Onun dışında bir getirisi yok. Seçkinde de hile var bir anti sağlamıyor. Sadece getirisi var

Alınır dün 5 dolarlık kasa düşürdüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı