Seçkin alınır mı?

7 yıldır sıkılmadan oynuyorum 560 değil 1000 TL bile olsa alırdım büyük ihtimalle.
Hocam 1-2 hafta daha oynayıp sonra almayı planlıyorum. Oyun sıkmassa alırım sıkarsa almam

Neden CS bu kadar para amaçlı düşünülmeye başlandı anlamadım. Başka hangi oyunları alırken verdiğiniz parayı geri almayı umuyorsunuz ki? Bunun haricinde aynı başlıkla açılmış bir sürü konu var onlara bakmak zor muydu? Sürekli oynamayan biri için parasını çıkarması uzun sürer şans faktörünü bir kenara bırakırsak.

Bir YouTube videosunda maksimum 23 haftada paranızı geri alıyorsunuz diyordu ama %50 şansınız varsa 10-15 hafta sürmeden çıkartırsınız paranızın hakkını, tercih ederim almanızı özellikle rank vs. sistemi çok iyi. Ruslar ile oynayacağınıza seçkin oynar hem rank kasar hem de düzgün insanlar ile oynarsınız.

Her hafta 50 cent ne ne yaptın kral dilenciye sadaka verir gibi. Her hafta hem skin hem kasa veriyor genellikle bazen grafiti vs. de veriyor.
Bana Rüyalar ve Kabuslar kasası düşmeyeli çok oldu, sürekli en ucuz kasalardan biri olan Devrim Kasası düşüyor.

Bir YouTube videosunda maksimum 23 haftada paranızı geri alıyorsunuz diyordu ama %50 şansınız varsa 10-15 hafta sürmeden çıkartırsınız paranızın hakkını, tercih ederim almanızı özellikle rank vs. sistemi çok iyi. Ruslar ile oynayacağınıza seçkin oynar hem rank kasar hem de düzgün insanlar ile oynarsınız.

Her hafta 50 cent ne ne yaptın kral dilenciye sadaka verir gibi. Her hafta hem skin hem kasa veriyor genellikle bazen grafiti vs. de veriyor.
Teşekkürler hocam bu bilgi aydınlatıcı oldu benim için dediğim gibi 1 hafta falan daha oynarım sıkmassa da alırım. Sıkmaz diye düşünüyorum Eski valo oyuncusuyum (çıktığından beri oynuyorum) sıktı ondan bıraktımdı. Teşekkürler herkese.

Arka arkaya 4 hafta boyunca 3 dolarlık kasa düşürdüm. Toplamda 7-8 haftada seçkin parasını çıkardım. Şuan düşürdüğüm her kasa ve skin bana kar yazıyor.

Gözden çıkarabileceğin bir miktar paran varsa alınır çünkü eninde sonunda o parayı amorte edecek ve kar yazmaya başlayacak.

Şanslı iseniz 1 ayda da toplarsınız, değilseniz haftalarca da sürebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı