Seçmen Sayısı Ve Kullanılan Oy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle olaylar partiler için oy kaynağıdır. Suriyeliler de oy kaynağıdır. Bunun aksini iddia eden yok. Sinir katsayın artmasın, sinirini kontrol et konuşalım. Fikir alışverişi yapmaktan zararlı kimse çıkmaz.

Sadece AKP için oy kaynağı da değil bu arada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim bir fikrim ve kararım yok. Çoğunluk kim diyorsa bende he derim diyen insanlar muhtemelen bunlar :)

İstanbul için aradaki fark çok hızlı kapandı. Neredeyse birbirine eşitler. Son %5 sandık kaldı. Her şey olabilir. Sonuç çok kritik. Heyecanlandım :D

Ekran Alıntısı.PNG

Sizce de çok garip bir seçim olmadı mı?

Hiç tahmin edememiştim böyle bir sonucu, aslın da çok değişen bir şey yok Ankara ve doğunun AKP'Ye oy ermesi dışında.

Ama Mansur Yavaş'ın belediye başkanlığı istediği gibi olamayacak.
Sebepleri;
1-) 600.000 USD Senet aldığına dair açılan dava.
2-) AKP belediye meclis üyelerinin CHP'ye göre sayılarının fazla olması.

Bana kalırsa bu senet davası Mansur Yavaş'ın aleyhine çıkarsa görevden alınır veya kayyum ataması yapılır.

Hayatımda ilk defa bu kadar heyecanlandım. Şuraya biriniz üflesin ya aradaki fark %0.4.

Ekrem İmamoğlu belki haklı olabilir. Son saniyelerde %2 gibi bir değerin çok hızlı kapanması cidden tuhaf. Bir anda birbirine eşit oldular. Ekrem İmamoğlu alacak gibi duruyor. Son dakikalarda AKP oyu düşüyor. Şu an arkadaşlarla heyecandan duramıyoruz :D

Jira

Sinir kat sayım sizden kaynaklı değil. Dediğim gibi bazı şeyleri yaşadığım ve bildiğim için bu aklıma gelince sinirleniyorum. Hayatım boyunca adaletli oldum. 40 yaşına geldim böyle geldim böyle giderim. Ama hak mevzu olunca işte o damar atıyor.

Son durum.
381898

Ekleme: O oy kaynağı da 10 binde 1'dir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı