İstanbul'un kaybedildiği en yetkili ağızdan ima edildikten sonra oldu bittiye getirip kaybedilmediği sonucu ortaya çıkarsa tüm dünyaya bir kez daha demokrasisine gölge düşürülmüş üçüncü dünya ülkesi izlenimi vermiş olacağız.
Boş boş itiraz etsinler.Bu arada AKP Ankara için itiraz edecekmiş.
Ülkeyi yöneten birisi illa ki olmalı, Yoksa Kapitalizm'e mi inanıyorsunuz?Hiç birine güvenmiyorum. Hiçbirinin hizmetine inanmıyorum. Tek bir tanesinin bile bizleri düşünmediğine inanıyorum.
Siyasetçi adama güvenilir mi zatenHiç birine güvenmiyorum. Hiçbirinin hizmetine inanmıyorum. Tek bir tanesinin bile bizleri düşünmediğine inanıyorum.
Ama kimse bilmiyor sadece bilgiye yakın kişiler var, Genelde CHP'den çıkıyor bu kişilerSiyasetçi adama güvenilir mi zaten![]()
Normal AKP nin kalesi Kocaeli. Şaşırdım ben İzmit CHP ye gidince dedim gene 12 çeker ama yapamadılar. Gerçi hiçbirinden beklentim yok. En azından Kocaelisporun arkasında olacak biri olsa yeter benim için artıkAma kimse bilmiyor sadece bilgiye yakın kişiler var, Genelde CHP'den çıkıyor bu kişilerKocaeli'de yaşıyorum ve Nalet olsun ki AKP hüküm sürdürüyor burada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.