Seçtiğiniz ülkede doğma şansınız olsaydı Türkiye'yi seçer miydiniz?

Ülkemiz gayet güzel, orası doğru fakat sadece ekonomisi kötü değil. Bu ülkenin insanları da kötü, saygısız.
Güzel insanlar da var ama eğitim sistemiyle ekonomi kötü. Öncelikle eğitim sisteminin düzeltilmesi lazım böyle cahil insanların terbiye olması için.
 
Evet ekonomimiz kötü.
Evet siyaset ve eğitim sistemimimz de kötü ama ben yine de Türk olmak isterdim ya...

Ben milletimi ve tarihimi seviyorum o yüzden evet Türkiye'yi seçerdim.
Yanlış anlamayın sizi vatan hainliği ile suçlamıyorum kendi görüşümü yazdım.
Türkiye vatandaşı olmaktan gurur duyuyoruz ama
yaşanılamayacak bir ülke haline geldi burası.
 
Ekran kartına parası yetmeyenler doğmak istememiş. Bir dönem kıskandığınız topraklarda hüküm süren ırkın torunlarısınız kendinize gelin.

Edit: Bir de gelip kahkaha emojisi bırakıyorlar. Umarım daha derin düşünme kabiliyetine erişir yaşadığınız coğrafyanın kıymetini bilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Bir zamanlar dedelerimizin hüküm sürdüğü topraklar günümüz için hiçbir anlam ifade etmiyor, ne bana ne de sana katkısı var. Unutmayın ki, doğduğunuz değil doyduğunuz yer önemlidir. Hayatı Avrupa/Amerika insanı yaşıyor, bizim gibi ekonomik sorunlarla cebelleşen, her türlü siyasi sorun ve kutuplaşmanın dibini yaşayarak günden güne çöküşe göçen, fahiş vergilerle temel ihtiyaçlarını bile karşılamaktan aciz olan ülkenin vatandaşları değil.

Zengin olmayı bu konudan muaf tutuyorum. Zenginseniz Afrika'da da kendinize imparatorluk kurarsınız, tuzu kuru kesim için her yer cennettir.

Ben yaşadığım ülkeden memnun değilim. Farklı bir ülkede hakkımı daha iyi alabilecek bir kapasitem var, daha iyi yaşayabilecek vizyonum var. Eğer ülkem bunu bana sağlayamıyorsa suç benim değil, suç insanları bu duruma düşürenlerdedir. Ben yıllarca okuyarak eğitim almış, ülkem için katma değer sağlamaya çalışan basit bir vatandaşım. Daha fazla elimden bir şey gelmez.

Oradan medeniyeti yüksek, insanların hoşgörülü, ekonomik ve siyasi sorunları olmayan, dert, stres ve tasanın minimum olduğu Norveç, İsveç, Hollanda gibi ülkeler alayım ben.
 
Son düzenleme:
Bir zamanlar dedelerimizin hüküm sürdüğü topraklar günümüz için hiçbir anlam ifade etmiyor, ne bana ne de sana katkısı var. Unutmayın ki, doğduğunuz değil doyduğunuz yer önemlidir. Hayatı Avrupa/Amerika insanı yaşıyor, bizim gibi ekonomik sorunlarla cebelleşen, her türlü siyasi ve kutuplaşmanın dibini yaşayarak günden güne çöküşe göçen ülkenin vatandaşları değil.

Zengin olmayı bu konuda muaf tutuyorum. Zenginseniz Afrika'da da kendinize imparatorluk kurarsınız, tuzu kuru kesim için her yer cennettir.

Ben yaşadığım ülkeden memnun değilim. Farklı bir ülkede hakkımı daha iyi alabilecek bir kapasitem var, daha iyi yaşayabilecek vizyonum var. Eğer ülkem bunu bana sağlayamıyorsa suç benim değil, suç insanları bu duruma düşürenlerdedir.

Oradan medeniyetin yüksek, insanların hoşgörülü, ekonomik ve siyasi sorunları olmayan Norveç, İsveç, Hollanda gibi ülkeler alayım ben.
Hocam 4 dakikada hemen lafı koydunuz. 😂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı