Secure Boot, TPM ve HVCI hatası sonrası Windows ekranı gelmiyor

RedDawn09

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Ftr Öğrencisi
Valorant'ta Secure Boot, TPM ve HVCI hatası verdiği için ASUS anakartımdan düzelttim ama şu an Windows'u görmüyor, otomatik BIOS'a atıyor. Ne yapabilirim?

Anlamadım Secure Boot kapandığında Windows geliyor mu gelmiyor mu? Hem evet deyip hem gelmiyor diyorsunuz da. BIOS'ta depolama biriminiz gözüküyor mu SSD? TPM de kapatın test etmek için.

Windows gelmiyor otomatik olarak BIOS'a atıyor buna evet dedim depolama birimi de gözüküyor TPM'de kapalı şu anda.

Windows gelmiyor otomatik olarak BIOS'a atıyor buna evet dedim depolama birimi de gözüküyor TPM'de kapalı şu anda.

Çok tuhaf normalde ayarları geri alırsanız düzelmesi gerekir. Önce Secure Boot açık ve CSM kapalı deneyin eğer açılmazsa tam tersi Secure Boot kapalı ve CSM açık deneyin yine Windows açılmazsa bu sefer BIOS'u sıfırlayın bu da olmazsa format atma yolu gibi gözüküyor. Muhtemelen UEFI mi legacy mi kullandığınızı bilmiyorsunuz o yüzden deneme yanılma yolu yapın.

Şu anda tekrar açabildim. UEFI olarak kurulu varsayılan yaptığımda düzeldi. Dediğiniz gibi, bakalım hata verecek mi. Durduk yere Valorant’ın bu şekilde saçma hatalar vermesi de garip.

Şu anda tekrar açabildim. UEFI olarak kurulu varsayılan yaptığımda düzeldi. Dediğiniz gibi, bakalım hata verecek mi? Durduk yere Valorant'ın bu şekilde saçma hatalar vermesi de garip.

Vgc yüzünden oluyor hatalar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı