Secure Boot'tan sonra görüntü gelmiyor

BlackNomx

Hectopat
Secure Boot açtıktan sonra görüntü gelmemeye başladı. BIOS pili çıkarmak ve jumper ile BIOS sıfırlamak gibi her şeyi denedim. En sonunda anakartı garantiye gönderdim. Anakartın çalıştığını, PCI-e ve RAM slotlarinin çalıştığını ve anakartta goruntu alındığını söylediler fakat ben bileşenlerimi takip denediğimde yine görüntü alamadım. Sorun başka nerede olabilir? Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte anakart değil mi...

Dahili GPU varsa onunla dene. Yoksa başka bir ekran kartı ile. Bilinen bir sorun. Gigabyte'a da ilettim ama BIOS çıktı mı bilmiyorum... Anakartının sayfasına bak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gigabyte anakart değil mi?..

Dahili GPU varsa onunla dene. Yoksa başka bir ekran kartı ile. Bilinen bir sorun. Gigabyte'a da ilettim ama BIOS çıktı mı bilmiyorum... Anakartının sayfasına bak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Garip bir şekilde RX 570 ekran kartı ile denediğimde görüntü geldi, bundan sonra çıkartıp kendi ekran kartımı (R9 290 tri-X OC) taktığımda her şey düzgünce çalışmaya başladı. RX 570'i tekrar takıp BIOS'u güncelledim (garantide hiçbir şey yapılmamış...(Hayrına bir BİOS güncellemesi yapılabilirdi.)). Şu anlık her şey çalışıyor. Sistemimin özellikleri: Ryzen 5 2600 16 GB(8x2) Crucial Ballistix RAM Gigabyte B450M S2H anakart Corsair RM750X Power Supply R9 290 tri-X OC ekran kartı. Anakart hava alıp geldi çalışıyor...

Garip bir şekilde RX 570 ekran kartı ile denediğimde görüntü geldi, bundan sonra çıkartıp kendi ekran kartımı (R9 290 tri-X OC) taktığımda her şey düzgünce çalışmaya başladı. RX 570'i tekrar takıp BIOS'u güncelledim (garantide hiçbir şey yapılmamış...(hayrına bir BIOS güncellemesi yapılabilirdi.)). Şu anlık her şey çalışıyor. Sistemimin özellikleri: Ryzen 5 2600 16 GB(8x2) Crucial Ballistix RAM Gigabyte B450M S2H anakart Corsair RM750X Power Supply R9 290 tri-X OC ekran kartı. Anakart hava alıp geldi çalışıyor...

Dün aynı sorunu yaşadım. Herkes anakarta tekrar BIOS atılmasını söylediği için dün arena bilgisayar servisine bıraktım kartı. Sorunu tam olarak nasıl çözdün? RX570 ekran kartı kullanıyorum, dahili GPU yok ve bulma şansım da yok. Servisin sorunu çözeceğini umut ediyorum.

Dün aynı sorunu yaşadım. Herkes anakarta tekrar BIOS atılmasını söylediği için dün arena bilgisayar servisine bıraktım kartı. Sorunu tam olarak nasıl çözdün? RX570 ekran kartı kullanıyorum, dahili GPU yok ve bulma şansım da yok. Servisin sorunu çözeceğini umut ediyorum.

Garantiye gönderdim, hiçbir işlem uygulanmadığını, kartın çalıştığını söylediler. Geldiğinde çalışıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı