bedirhank_14
Kilopat
Karşında 20sine 1 ay kalmış 2 sınıf tıp öğrencisi var senin gibi birini bekleme karşında. Bir gün tanışırsak kimin çocuk olduğunu anlarsın.
Atanamayınca yanımda çalışabilirsin tabii ki tanışmayı çok isterim.
Karşında 20sine 1 ay kalmış 2 sınıf tıp öğrencisi var senin gibi birini bekleme karşında. Bir gün tanışırsak kimin çocuk olduğunu anlarsın.
Atanamayınca yanımda çalışabilirsin tabii ki tanışmayı çok isterim.
1.si cahilliğini bu kadar belli etme bence doktorlar da atanamama gibi bir durum olmuyor.
2.si 15 yaşında çocuk hastane mi açtın yanında çalışacağım. Sen 2.el bilgisayar satmaya çalışan çocuk değil miydin? Neyse al sat yaparak çok katkın olur ülkeye.
Adam ne kadar doğru söylese de söylemese de bu mafya babası olduğu gerçeğini değiştirmez.Doğru söyleyeni dokuz köyden kovun tabii.
Tıp öğrencisi olarak kendini vasıflı zanneden vizelerde hocalarına yalvaran bir çocukla daha fazla tartışmayacağım.
Adam ne kadar doğru söylese de söylemese de bu mafya babası olduğu gerçeğini değiştirmez.
Baba parası yemeye devam mı ?Hahahah kaç kere okudunda konuşuyorsun ne bu kazanamadım çamur attim. Senin için önemli olmasa senden bariz farkım var ne biliyor musun? Eğitim.
Baba parası yemeye devam mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.