Sedat Peker IMDb'de!

Ekşisözlük'te Sedat Peker'in videolarında konuştuğu şeyleri madde madde yazanlar var, 1 2 saatlik video izlemek yerine ekşiden okuyabilirsiniz. Şahsen öyle yapıyorum.
Zaten tüm gündem konularını konuşuyorlar. Uzun olan şeyleri özetli ve açıklayıcı yazıyorlar.

*Tek bildiğim bir şey var, devletle arasında sorun çıkan herkes sonradan konuşmaya ve açılmaya başlıyor :) ileride neler dökülecek göreceğiz..

Arkandan çevrilen işlere değil de buna mı üzülüyorsun?
Orası ayrı mesele, onunla alakalı bir şey demedim ben, forum ortamında demem de. Benim arkamdan iş çevrilmiş olsa bile (evet veya hayır konumuz o değil) gidip bunu ne evinin bodrumunda günde 6 posta yaşayan Amerikalının gözüne sokmama, ne de onun yönetiminin ağzına sakız etmeme gerek yok.

10 dakika oldu, eriyeceğim bir kere daha kıymetli dostlarım der ise.
1. Bölümdeysen, başlarda biraz sıkıntı ama sonradan düzeliyor.
Ekşisözlük'te Sedat Peker'in videolarında konuştuğu şeyleri madde madde yazanlar var, 1 2 saatlik video izlemek yerine ekşiden okuyabilirsiniz. Şahsen öyle yapıyorum.
Zaten tüm gündem konularını konuşuyorlar. Uzun olan şeyleri özetli ve açıklayıcı yazıyorlar.

*Tek bildiğim bir şey var, devletle arasında sorun çıkan herkes sonradan konuşmaya ve açılmaya başlıyor :) ileride neler dökülecek göreceğiz..
Bu tarz olayları, başka kişilerden öğrenmek ne kadar mantıklı tartışılır. Ben pek güvenemiyorum şahsen.

O ayrı ve çok sinir bozucu bir durum. Kendisini bu kadar erkek olarak görüyorsa böyle laflar etmek yerine olayların başında dediği gibi "Sedat Peker bunları kanıtlarsa gerekirse idam cezasını bile kabul ederim." Lafını hatırlatır idamını zevkle beklerim.

1. Bölümdeysen, başlarda biraz sıkıntı ama sonradan düzeliyor.

Bu tarz olayları, başka kişilerden öğrenmek ne kadar mantıklı tartışılır. Ben pek güvenemiyorum şahsen.
Başka kişilerden öğrenmek değil, videoyu izlemiş ve bahsettiği her şeyi madde madde yazmış kişilerden bahsediyorum. Açıp bakarsanız zaten görürsünüz.

Ülkede başbakanlık görevini üstlenmiş olan birisinin bile bu kadar kirli ve pis işlerle anılması büyük bir trajedi. Koltukları öyle bir sabitlemişler ki kalkamıyorlar, altından ne çıkacak yavaş yavaş göreceğiz elbette. Zaten yavaş yavaş yargıdan da bazı adımlar atılmaya başlandı, zincirleri kırıyorlar diyebiliriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı