Şehir dışında üniversite okunur mu?

xdxdxdxdxd

Hectopat
Katılım
15 Eylül 2020
Mesajlar
36
Merhaba, ben tercihimi yaptım ve muhtemelen yaşadığım şehir dışında bir üniversite gelecek. Ben bu yaşıma kadar hep şehir dışında üniversite okumak istiyordum fakat tercihleri yaptıktan sonra inanılmaz bir kaygı oluştu. Ailemden ayrı kalmaya pek alışkın değilim bu durum beni strese sokuyor. Kesinlikle gitmek istiyorum fakat bu kaygı beni zorluyor. Maddi açıdan herhangi bir kaygım yok tavsiyelerinizi bekliyorum. Çoğu arkadaşım mezuna kaldı belki bu da olabilir sebebi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maddi açıdan herhangi bir kaygım yok tavsiyelerinizi bekliyorum.
Maddi açıdan kaygınız yoksa kesinlikle gidin. Evet aile özlemi çekersiniz belki ama şehir dışında üniversite okumak sizi geleceğe hazırlar çünkü er ya da geç zaten aile evinden ayrılıp kendi ailenizi kuracaksınız. Bu da şimdilik onun temellerini atmış olur. Şehir dışında okumak sizi sorumluluk ve pek çok konuda geliştirecektir.
 
Alışırsınız merak etmeyin, güzel oluyor. Maddi sıkıntınız olsaydı kendi memleketinizde okuyun derdim ama zaten sıkıntınız yokmuş. Keyfini çıkarın.
 
İzmir'den samsuna gittim uçak bileti dışında pek sorun olmadı alışıyosun bir süre sonra yemek yapmayı bilmiyorsan ve üşengeçsen makarna yemekten gına geliyor bazen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı