Şehirde arabada uyunur mu?

Lonis

Hectopat
Katılım
24 Şubat 2020
Mesajlar
199
Arkadaşlar merhaba,
Deprem koşulları sebebi ile, bazı günler arabada uyumam gerekebilir, nitekim bugün 1 günlük deprem bölgesi olmayan yerden kiraladığım evin kolonları çatlak, ama arabaya güvenemediğim için sabaha kadar evde uyumadan bekleyeceğim şu anda.
Arkadaşlar gece arabada uyumak ne kadar güvenli? Şehir içinde gasp vs durumları olabilir mi, aranızda hiç bunu yapan var mı? Şimdi kendi sitemde olsam bahçede 20 araba olacak, kimse fark etmez bile gider uyurum, ama burada başka araba yok, araba yalnız başına duruyor, bu tarz bir durumda mantıklı ve güvenilir olur mu siz ne düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
hocam geçmiş olsun belli aralıklarla uyanın bakın arabaya. bu arada ben de depremzedeyim şu an şehir dışındayım. oralarda durum ne normalleşti mi durumlar ? satıl vs yapılıyor mu dükkanlarda?
 
Ücretsiz otopark tarzı yere çekip uyuyabilirsiniz 2 saatte bir alarm kurup etrafı koloçan etmek sızın yararınıza olacaktır
 
Arkadaşlar teşekkür ediyorum yorumlar için, genel düşünceyi anladım ben.
Cevapları şöyle vereyim, ben Mersin'in ilçesinde ev kiralamıştım ama depremden dolayı mühendis gibi oldum yani, binanın altına bir gittim bir sürü kolonda çatlak var, ev kiralarken siz de bakmalısınız bence.
Maraş a gidiyorum şu anda, gözümle görmedim ama şehrin yavaş yavaş normalleştiğini duydum, eskisi kadar değil ama belli düzeyde.
 
Hocam öncelikle geçmiş olsun eğer arabada uyurken güvende hissetmek istiyorsanız mobeselerin, güvenlik kameralarının bulunduğu caddeler, benzin istasyonları, banka veya bankamatik önü gibi yerlere aracınızı park edip uyuyabilirsiniz.
 
Hocam sağ olun
Şimdi şehre gidiyorum, maraşta da arabada uyuma durumum olabilir, ama sitede oturanlar olursa bahçede 5 6 tane araba olur en azından, kendi bahçemde arabada uyuyacak olursam bir problem olur mu ne düşünüyor sunuz?
 

Geri
Yukarı