Seinen anime önerisi

Jormungand, Darker Than Black ve Dororo önereyim bende. Eskisi nasıldı Dororo'nun bilmiyorum da yeniden yapımını izledim ben gayet kaliteliydi.

Hocam romantik olduğundan emin misiniz başka bir seriden bahsediyor olmayasınız, türü romantizm bile değil zira ikili arasındaki romantizm serinin öne çıkan özelliği bile değil. Ha gram romantiklik istemiyorsanız Parasyte : The Maxim var.
Yok hocam bana biraz öyle geldi. Dark'ı bitirdiğim zaman yine zaman ile ilgili anime arıyordum. Onu izlemiştim. Güzel bir anime ama biraz daha bilim kurgu çizgisinde ilerlemesini beklerdim.

Yok hocam bana biraz öyle geldi. Dark'ı bitirdiğim zaman yine zaman ile ilgili anime arıyordum. Onu izlemiştim. Güzel bir anime ama biraz daha bilim kurgu çizgisinde ilerlemesini beklerdim.
Dark'tan sonra izlediğiniz için de belki öyle gelmiş olabilir hocam. Bir sure sonra yine şans vermenizi öneririm, guzel yapımdır.

@qnpases Hocam bende aslında eskisini sadece izledim ama ultimate'in IMDb puanı 8.2 olarak gözüküyor. Bence bir şans verilebilir, tabikide sırf tutmuş animeden para kazanmak için çekilmediyse :)

Hocam istediğiniz türe ne kadar uyuyor bilmiyorum ama Code Geass da bir göz atabilirsiniz.

Serial Experiments Lain.
Made in Abyss başladım, büyük ihtimal bitirnce Lain'e başlayacağım. Zamanında 2-3 bölüm izlemiştim. Sonra havada uçtu, tekrar şans vereceğim.
Büyük ihtimalle izledin ama Berserk'i öneriyorum. Çok güzel seri

Karanlık tema derken görsellikten bassetmedim haberin olsun. Diğer anlamda söyledim. Ve Demon Slayer karanlık derin ve gerçekçi şeyler işleyen bir seri değil
Berserk'i okudum ama pek manga okumak istemiyorum. Okumak istesem 20th Century Boys başlardım herhalde.
@qnpases Hocam bende aslında eskisini sadece izledim ama ultimate'in IMDb puanı 8.2 olarak gözüküyor. Bence bir şans verilebilir, tabikide sırf tutmuş animeden para kazanmak için çekilmediyse :)

Hocam istediğiniz türe ne kadar uyuyor bilmiyorum ama Code Geass da bir göz atabilirsiniz.
Code Geass'ı keşke tekrar izleyebilsem hocam. Zamanında bitirdiğimde Code Geass'ın canon olmayan antin kuntin paralel evren filmlerine bile başlamıştım. Büyük ihtimal Made in Abyss bitirince Lain ondan sonra da Hellsing'in Ultimate'ine başlarım.

Made In Abyss

Çocuksu çizimleri var fakat izlerken yavaş yavaş karanlık havası ve rahatsız edici detayları gerilim yaşatıyor.

Cowboy Bebop

Karakterleri ve hikayesi çok güzel. Basit çizimler ve aşırı detaylı karakterleri yok fakat her karakterin kendi derinliği var. Anime çok başarılı bir sona sahip.

Parasyte

Biraz bilim kurgu havası var. Steins gate sevmediğinizi yazmışsınız o yüzden çok üstünde durmayacağım fakat güzel animedir.

Tokyo Ghoul

Mangasından çok kopuk fakat animesi de bence izlemeye değer. Karanlık bir atmosferi var.

Bungou Stray Dogs

Diğer animelerden daha aydınlık bir atmosferi var fakat seinen kategorisinde olduğundan yazmak istedim. Genel hatlarıyla gizem ve aksiyon temalıdır.

Vinland Saga

Gerçekçi bir evreni vardır ve ana karakterin genel olarak kişisel gelişimi ön plana çıkarak ilerler.

Eski Hellsing'i izledim. Yeni çıkmış olan Hellsing Ultimate'i önerir misiniz?
Orjinal seriden daha iyi. Bölümleri 40dk.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı