Sekiro çok mu zor?

Arthur of Rivia

Centipat
Daha önce hiç soulsborne oyunu oynamadım. RDR 2 Witcher 3 gibi bazı klasikleri oynadım, bitirdim. Ama herkes Dark Souls ve zorluğundan bahsediyor. Ben de Xbox sahibi olduğum Ghost of Thusima (yazım hatası yapmış olabilirim ) oynayamadım. Ama samuray ninja türüne karşı içimde bir oynama isteği doğdu. Sekiro Shadows Die Wwicei buldum. Çok mu zor gelir? Profesyonel değilim. Oynadığım en zor oyun Cuphead.

Hiçbiri bunun kadar zor olamaz:
brave_myjyuJ5pFc.png

Hiçbiri bunun kadar zor olamaz:
Eki Görüntüle 633917
Neydi bu efsane web oyununun?
Daha önce hiç soulsborne oyunu oynamadım. RDR 2 Witcher 3 gibi bazı klasikleri oynadım, bitirdim. Ama herkes Dark Souls ve zorluğundan bahsediyor. Ben de Xbox sahibi olduğum Ghost of Thusima (yazım hatası yapmış olabilirim ) oynayamadım. Ama samuray ninja türüne karşı içimde bir oynama isteği doğdu. Sekiro Shadows Die Wwicei buldum. Çok mu zor gelir? Profesyonel değilim. Oynadığım en zor oyun Cuphead.
Duyduğum kadarıyla baya zor oyun. Yine de al. Beceremezsen iade edersin. Olmadı mod kurarak zorluğunu düşürürsün. İlla vardır öyle modlar.
Ben de Xbox sahibi
Sadece Xbox mı var elinde? Pc sahibi değilsen yazdıklarımın pek manası yok.

Neydi bu efsane web oyununun?

Duyduğum kadarıyla baya zor oyun. Yine de al. Beceremezsen iade edersin. Olmadı mod kurarak zorluğunu düşürürsün. İlla vardır öyle modlar.

Sadece Xbox mı var elinde? Pc sahibi değilsen yazdıklarımın pek manası yok.
PC var ama sekiro gibi bir oyunu kaldırmaz
Sekiro'yu bilmiyorum ama Dark Souls cidden beyin kanatacak kadar zor. Aynı türde oldukları için Sekiro da o kadar zor olabilir.
Dark Souls oynayıp bitirdin mi? Ben oyunu 2 ayda da bitiririm o sorun değil. 570 lira gibi bir fiyatı var ve bitirimezsem boşa gider.

Evet Sekiro zor bir oyun fakat soulslike türüne yeni başlayanlar için Dark Souls serisinden önce Sekiro oynamanız sizin için daha iyi olabilir. Sekiro'da, Dark Souls'ta olan; Build oluşturma, size en uygun silahı bulma, karışık harita tasarımları ve kasvetli karanlık ortam olmadığı için bir nebze oyuna ısınmanız daha kolay olabilir. Ayrıca checkpoint sistemi Dark Souls'taki gibi çok cezalandırıcı değil, bir bossta öldükten sonra kilometrelerce yol yürümüyorsunuz genelde bossların yanında bulunuyorlar. Tabii bu anlattıklarım Sekiro, Dark Souls serisinden kolaydır anlamına gelmesin iki serinin de kendine has zorlukları var. Günün sonunda Sekiro da Dark Souls serisi de birer başyapıttır, kendine oyuncuyum diyen herkesin mutlaka denemesi gerektiğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı