Sekiro çok mu zor?

bownlord

Hectopat
Daha fazla  
Ghost of Tsunima'yı yeni bitirdim ve bunu oynamayı düşünüyorum. Kontrolü falan nasıldır diğer souls oyunlarının kontrolü gibiyse hiç oynamayacağım. Bir de gideceğimiz görevin yerini falan gösteriyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok zor yani.

Ghost of Tsunima'yı yeni bitirdim ve bunu oynamayı düşünüyorum. Kontrolü falan nasıldır diğer souls oyunlarının kontrolü gibiyse hiç oynamayacağım. Bir de gideceğimiz görevin yerini falan gösteriyor mu?
En zor souls oyunu(bence) ve gideceğiniz yeri görmek için rehber kullanmanız gerekebilir bazı taraflarda.

Diğer souls oyunlarına göre farklı ve bana zor gelmişti neredeyse tum souls oyunlarını oynamama rağmen. Souls oyunlarıyla alakası yok yani, gitmeniz gereken yer için bazen internetten yardım almanız gerekebilir. Yanlış hatırlamıyorsam açık açık söylemiyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok zor yani.

Yıllar sonra oyunu hileyle bitiren birini eleştiriyor.

Zor fakat tatlı bir zorluğu var. Nioh oyunları gibi sadece zor olsun diye zor yapılmamış. Her ânı keyifli.

Hocam 36 yaşında ilk ve tek souls oyunum. Eğer oyunu kavrayarak giderseniz çok güzel bir oyun. Ama zor olduğu da kesin. Ben bossları ve mini bossları günlük tırmanış gibi oynamaya karar vererek başladım. Sinirlenmeden bırakıyordum. Ertesi gün devam. Oyunu oynarken insan bossları asla geçemeyecek gibi hissediyor ama şimdi bütün kostümleri bile açtım. Arka arkaya bir kaç boss keserek açılıyor. Genichiro ve Ishhın'in farklı versiyonları ile dövüşerek. Yani sabır ve doğru yöntemler ile oynanır. Benim hayatımın oyunu gibi bir şey oldu. Siz de yapabilirsiniz. Ama erken sinirlenen ve çok sabırsız biriyseniz sıkıntı. Rehberler size oyunda ilerleme konusunda yardımcı olacaktır. Bazı boss ve mini bosslar için biz de yazarız takıldığınız yerlerde.

Dövüş sistemine alışınca en kolay souls oyunu, dövüş sistemi çok ritmik ve tamamen buna alışmanıza bakıyor. Ben kolay alışmıştım ve neredeyse her bossa (son boss hariç) tekte geçtim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı