Sekiro çok mu zor?

Yani demek istediğim Sekiro da direk hem silah hem de level için direk ana görevden gidilebilir mi?

Sekiro'da opsiyonel bölgeler çok fazla yok zaten. Ayrıca level sistemi de sizi aman aman güçlendirmiyor zaten. Sadece opsiyonel mini Boss'ları keserseniz canınız artıyor.

Sekiro'da opsiyonel bölgeler çok fazla yok zaten. Ayrıca level sistemi de sizi aman aman güçlendirmiyor zaten. Sadece opsiyonel mini Boss'ları keserseniz canınız artıyor.

Bir de oyunu ekstra kolaylaştırmak için prostetik kol denen bir şeyi de kullanabilirsin. Her Boss'un bir prostetiğe zaafı oluyor genelde.

Yani demek istediğim Sekiro da direk hem silah hem de level için direk ana görevden gidilebilir mi?
Sekiro'da level yok hocam. Silah da 1 tane var. Aynı silah ile devam ediyorsunuz. Hikayede bir silah daha var ama yine katana ve sadece özel bir saldırı için kullanılıyor. Gelişme yok. Sizin gelişmeniz gerekiyor.
Protez kol geliştirmeleri var ama onları da sınırlı sayıda kullanıyorsunuz ve haliyle yine oyunu çözmeden çok anlamlı değil. Ama sizin sorularınıza bakınca bence hiç bulaşmayın. Ya da mutlaka rehber izleyin. İnsanın kafası karışabiliyor.

Ghost of Tsunima'yı yeni bitirdim ve bunu oynamayı düşünüyorum. Kontrolü falan nasıldır diğer souls oyunlarının kontrolü gibiyse hiç oynamayacağım. Bir de gideceğimiz görevin yerini falan gösteriyor mu?
Kontrollerine alışması zor, özellike mouse klavye oynuyorsan. Ayrıca alışma süreci de var, hem de zor. Ancak alışınca bırakamayacağın deneyimlerden biri.

Ya hocam burada tavsiye veriyoruz da boş iş aslında. Oyuna başlayın ve zorlandığınız yerlerde pes etmeyin. Gözünüzde bu kadar büyütmeyin bu oyunları. Bu oyunları oynayan milyonlarca insan var. Bu insanlar süper insan değil ya.

Neyse oyunu bir deneyeceğim beğenmezsen iade ederim artık normalde souls oyunlarını çok sevmem genelde hikayeli oyunlar severim ama ghost of tsunimadan etkilendim bayağa bu oyunada benzeri dedikleri için bir bakacağım.

Neyse oyunu bir deneyeceğim beğenmezsen iade ederim artık normalde souls oyunlarını çok sevmem genelde hikayeli oyunlar severim ama ghost of tsunimadan etkilendim bayağa bu oyunada benzeri dedikleri için bir bakacağım.
2 saatte karar vermesi zor. Bir şekilde deneyebiliyorsanız deneyin bir arkadaşınızda vs.

Hocam iki saat için sevip sevmediğiniz anlamak biraz zor çünkü ilk 3-4 saat genelde oyuna sövme saatleridir. Oynanış olarak Ghost of Tsuhima'la benzer gibi gözüküyor ama öyle değil. GoT'de iki tane düşman vardı 50 saat onları dövüyorduk. Bu oyunda çeşitlilik çok daha fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı