Sekiro çok zor bir oyun mu?

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar, sizce Sekiro çok zor bir oyun mu? Ben Mortal Shell oyununu denedim, hem çok hantal bir karakter hem de aşırı karışık. Nereye gideceğimi bilmiyorum, zorlandım açıkçası. Çok az oynadım, ama benim için çizgisel gitmiyordu, saçma geliyordu. Hikayesi umurumda değil, benim için oynanış önemli. Mortal Shell'i beğenmeyen Sekiro'yu oynayabilir miyim, sizce?

Merhaba arkadaşlar, sizce Sekiro çok zor bir oyun mu? Ben Mortal Shell oyununu denedim, hem çok hantal bir karakter hem de aşırı karışık. Nereye gideceğimi bilmiyorum, zorlandım açıkçası. Çok az oynadım, ama benim için çizgisel gitmiyordu, saçma geliyordu. Hikayesi umurumda değil, benim için oynanış önemli. Mortal Shell'i beğenmeyen Sekiro'yu oynayabilir miyim, sizce?
Sinir krizi geçirmeniz çok olası.

Kişiden kişiye değişiyor. Biri souls like hiç oynamadıysanız çok zor gelir oynamayın diyor. Biri ilk souls like oyunum ama çok zorlanmadım diyor. Ben hiç bu tarz oyun oynamamama rağmen yine de aldım ve hoşuma gideceğini düşünüyorum.

Bana çok zor gelmişti mantığı farklı olduğu için, onun dışında diğer souls oyunları kolaydır Dark Souls serisi - Bloodborne - Elden Ring. Bence onlardan başlayın.

Mortall Shell Sekiro'nun yanına yaklaşamaz kıyaslama yapılamayacak bir oyun deneyip görmeniz lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı