Sekiro ilk boss nasıl geçilir?

SvRayleigh

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, dün akşam ilk souls oyunum olarak Sekiro'ya başladım ama dün akşamdan beri ilk uzun kılıçlı bossu bir türlü kesemiyorum ne yaparsam yapayım geliyor tek atıyor. Oynayan arkadaşlar o bossu nasıl geçtiniz?

Büyük uzun kılıçlı samuray.
Tamamdır o boss değil, güçlü düşmanlardan biri. Şimdi öncelikle parry yapmayı öğrenmelisiniz. O düşmanın koyulma amacı size parry yapmayı öğretmek. Düşman tam kılıcı indirdiği anda guard tuşuna basıyorsunuz fakat basılı tutmayıp direkt çekiyorsunuz elinizi. Kılıçlarınız çarpışıp bir kıvılcım oluşturmalı. Karşı açık verdikçe atak yapabilirsiniz ama temel olarak parry yaparak düşmanın posture'ünü kırmanız lazım.

İyi Sosyaller, dün akşam ilk souls oyunum olarak Sekiro'ya başladım ama dün akşamdan beri ilk uzun kılıçlı bossu bir türlü kesemiyorum ne yaparsam yapayım geliyor tek atıyor. Oynayan arkadaşlar o bossu nasıl geçtiniz?

İkili vuruş attığı bir saldırı şekli var. Ondan sonra kısa bir müddet duraksııyor. O saldırıda ben 2 vuruş atıp kaçıyordum. Aynı saldırı biçimini yaptığında ise tekrardan vuruyordum bu şekilde geçtim ben.

Tamamdır o boss değil, güçlü düşmanlardan biri. Şimdi öncelikle parry yapmayı öğrenmelisiniz. O düşmanın koyulma amacı size parry yapmayı öğretmek. Düşman tam kılıcı indirdiği anda guard tuşuna basıyorsunuz fakat basılı tutmayıp direkt çekiyorsunuz elinizi. Kılıçlarınız çarpışıp bir kıvılcım oluşturmalı. Karşı açık verdikçe atak yapabilirsiniz ama temel olarak parry yaparak düşmanın Posture'ünü kırmanız lazım.

Ben parry yapmadan geçtim onu. Biraz zaman alıyor ama geçiliyor. XD zaten sonrasında da parry yapmayı her türlü öğrenmiş oluyorsun yoksa oynanmıyor oyun.

İyi sosyaller, dün akşam ilk souls oyunum olarak Sekiro'ya başladım ama dün akşamdan beri ilk uzun kılıçlı bossu bir türlü kesemiyorum ne yaparsam yapayım geliyor tek atıyor. Oynayan arkadaşlar o bossu nasıl geçtiniz?
1699025357076.png
ve parry yapmayi ogren.

İkili vuruş attığı bir saldırı şekli var. Ondan sonra kısa bir müddet duraksııyor. O saldırıda ben 2 vuruş atıp kaçıyordum. Aynı saldırı biçimini yaptığında ise tekrardan vuruyordum bu şekilde geçtim ben.

Ben parry yapmadan geçtim onu. Biraz zaman alıyor ama geçiliyor. XD zaten sonrasında da parry yapmayı her türlü öğrenmiş oluyorsun yoksa oynanmıyor oyun.
Aynen de sonra zaten yapmak zorunda kalacağın için öğrenmesi iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı