Steam Sekiro indirime girer mi?

Estağfurullah, Kasım'ın 27 siydi yanlış hatırlamıyorsam sonbahar indirimi var, o indirimde gelir diye düşünüyorum. Oyun Epic'te olsaydı çok daha uygun fiyatta olurdu ama maalesef yok. Onun dışında dediğim gibi from software oyunları bu konularda sıkıntılı key satan sitelerde de uygun fiyata bulunabilirdi ama doğru düzgün keyide satılmıyor.

Key siteleri hiç güven vermiyor. Epic'te keşke olsa TL değerinden daha iyi bir fiyat olabilirdi ve indirimi daha fazla koyuyorlar bildiğim kadarıyla.

Key siteleri hiç güven vermiyor. Epic'te keşke olsa TL değerinden daha iyi bir fiyat olabilirdi ve indirimi daha fazla koyuyorlar bildiğim kadarıyla.
Gayet güvenilir siteler var hocam gerek yerli gerek yabancı. Son 3 ay içinde doğrudan Steam üzerinden oyun almadım hiç, hepsi key sitelerinden. Kabasakal ve itemsatis Türk sitesi olarak bu ikisini öneririm aklınızda başka oyunlar varsa diye. Ek olarak Gameship uygulaması üzerinden de istediğiniz oyunu %20 indirimli olarak alabilirsiniz orasınıda kullanıyorum.

Gayet güvenilir siteler var hocam gerek yerli gerek yabancı. Son 3 ay içinde doğrudan Steam üzerinden oyun almadım hiç, hepsi key sitelerinden. Kabasakal ve İtemsatış Türk sitesi olarak bu ikisini öneririm aklınızda başka oyunlar varsa diye. Ek olarak gameship uygulaması üzerinden de istediğiniz oyunu %20 indirimli olarak alabilirsiniz orasınıda kullanıyorum.

Yani düşünebilirim aslında ama normalde bir oyun iade etmiştim oradan geldi 28 dolar şu an pek oyunlara para vermek istemiyorum o yüzden indirim kovalıyorum normalde DS1 veya 2 almayı düşünüyordum ama Sekiro indirime girer mi diye düşündüm ondan dolayı yazdım.

Yani düşünebilirim aslında ama normalde bir oyun iade etmiştim oradan geldi 28 dolar şu an pek oyunlara para vermek istemiyorum o yüzden indirim kovalıyorum normalde DS1 veya 2 almayı düşünüyordum ama Sekiro indirime girer mi diye düşündüm ondan dolayı yazdım.
Kasım 27 yi bekleyin hocam umarım alabilirsiniz güzel bir indirim yer. Sekiro güzel oyundur ama 60 dolar edecek bir oyunda değil, From Software fiyat ve indirim konusunda çok sığ bir şirket.

sseeeee.png

Resimdeki tarihte 144 liraya almışım, şaka gibi ama gerçek.

Kasım 27'yi bekleyin hocam umarım alabilirsiniz güzel bir indirim yer. Sekiro güzel oyundur ama 60 dolar edecek bir oyunda değil, from software fiyat ve indirim konusunda çok sığ bir şirket.

Eki Görüntüle 2343767

Resimdeki tarihte 144 liraya almışım, şaka gibi ama gerçek.

Ne güzel fiyatmış ya öyle :)

From Software fiyat ve indirim konusunda çok sığ bir şirket.
Fiyatları belirleyen yayıncı yani Bandai Namco ve Activison.
Fromsoftware oyunlarından sadece Sekiro Activision tarafından yayınlandı. Diğerleri Bandai Namco. Her 2 şirkette fiyat politikası konusunda sıkıntı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı