jumbososis
Hectopat
Daha fazla
TEŞEKKÜRLER
Yama dosyasındaki "mods", "dinput8.dll" ve "modengine. İni" adlı üç dosyayı oyunun bulunduğu ana klasöre taşımanız lazım çalışması için. CMD açılınca da enter basarak oyunu çalıştırabilirsiniz.
Yama kusursuz değil ama yeterli. Bazı harflerde sıkıntı oluyor fakat oyunu anlamam için yeterli oldu problem yaşamadım GOTY Editionda.Yama güncel mi hocam herhangi bir eksiği var mı? GOTY Edition'a uyar mı?
Steam'den oyun dosyalarını bütünle dediğiniz zaman yama kaldırılır. Epic Games'de sekiro var mı bilmiyorum ama varsa aynı işlemi orda da yapabilirsiniz.Yamayı nasıl kaldırabilirim?
Direkt doğrulayınca kaldırılmıyor. Oyunun dosyalarına attığım yama dosyalarını sildim sonra doğrulama yaptım bu şekilde kaldrıldı yama.Steam'den oyun dosyalarını bütünle dediğiniz zaman yama kaldırılır. Epic Games'de sekiro var mı bilmiyorum ama varsa aynı işlemi orda da yapabilirsiniz.
Yamayı neden kaldırmak istiyorsunuz? Ben daha yüklemedim. Eğer tecrübe ettiyseniz fikrinizi almak isterim.
İndirmemiştim iyi oldu bu bilgiyi öğrenmemiz. Konuyu raporlamamız gerekmez mi?Arkadaşlar dosya virüslü klasörün içindeki DLL uzantılı dosyayı VirusTotal'de taratığımda cynet adındaki yazırımın malware olduğu ve derecesi %100 olduğunu gördüm.
Link:VirusTotal
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.