Sekiro: Shadows Die Twice alınır mı?

Makaleler
2
Daha önceden Bloodborne bitirmiş ve sevmiş biri olarak Sekiro: Shadows die twice almayı düşünüyorum. Oyunun her şeyi çok güzel bunu biliyoruz fakat, zorluk kısmında çok zor diyorlar ve o yüzden çekiniyorum. Bir tavsiyeniz var mı?

Zorluktan korkan birisi hiçbir oyunu keyifli oynayamaz. Kafa göz girin hocam. Boşverin geri kalanını bir şekilde bitirirsiniz. Öyle ya da böyle alışır sonra da biter.

Çok zor olduğu doğrudur, ama 4-5 saat oynadığında zaten büyük bir kısmına alışıyorsun ve bu rage attıracak kadar sinirlendirmemeye başlıyor. Alınır fakat tam fiyatı bana göre pahalı, zam yiyebilir gibi duruyor o yüzden sana kalmış.

Çok zor olduğu doğrudur, ama 4-5 saat oynadığında zaten büyük bir kısmına alışıyorsun ve bu rage attıracak kadar sinirlendirmemeye başlıyor. Alınır fakat tam fiyatı bana göre pahalı, zam yiyebilir gibi duruyor o yüzden sana kalmış.
Teşekkürler oyun fiyatı şu anda PlayStationda 234.5 tl indirimde alınır mı bu fiyata?

Zorluktan korkan birisi hiçbir oyunu keyifli oynayamaz. Kafa göz girin hocam. Boşverin geri kalanını bir şekilde bitirirsiniz. Öyle ya da böyle alışır sonra da biter.
Çok haklısın eyvallah zorluktan dolayı çok güzel oyunu kaçırmayayım

Daha önce Dark Souls 1'i oynamayı denedim ve oynayamadım sonra sekiro'ya girdim ve 2 kez bitirdim. Sekiro refleksleriniz iyiyse çok zevk alacağın bir oyun. Düşmanların hareket şemasını da ezberlediğin zaman kesemeyeceğin boss olmaz. Bazen oyunun gidişatı karışık oluyor o zamanlarda öğretici videolarla yolunu bulabilirsin.

PS'de fiyat geçmişine bakarsanız oyunun en ucuz olduğu fiyat bu. Çok istiyor iseniz alabilirsini

Bloodborne zorluğundan sıkmadıysa Sekiro da sıkmaz, alınır.
Bloodborne zorluğundan sıkmadı, aksine zevk de aldım. Oynanış güzel olunca ben gerisine pek bakmıyorum çok zor olmadığı sürece.

Daha önce Dark Souls 1'i oynamayı denedim ve oynayamadım sonra sekiro'ya girdim ve 2 kez bitirdim. Sekiro refleksleriniz iyiyse çok zevk alacağın bir oyun. Düşmanların hareket şemasını da ezberlediğin zaman kesemeyeceğin boss olmaz. Bazen oyunun gidişatı karışık oluyor o zamanlarda öğretici videolarla yolunu bulabilirsin.
Kafamda tek bir soru var Dodge atarken tuşa basılı mı tutuyoruz, tek tek mı basıyoruz.
Basılı tutunca'da dodge atıyormu, ard arda gelen saldırılara karşı.

Bloodborne zorluğundan sıkmadı, aksine zevk de aldım. Oynanış güzel olunca ben gerisine pek bakmıyorum çok zor olmadığı sürece.

Kafamda tek bir soru var Dodge atarken tuşa basılı mı tutuyoruz, tek tek mı basıyoruz.
Basılı Tutunca'da dodge atıyor mu, art arda gelen saldırılara karşı.

Dodge derken yuvarlanmayı mı diyorsun? Ben tek tek basıyordum. Bu oyunda dodge değil de kılıçla savuşturma yapman lazım. Oyunun temel mekaniği bu. Sadece bazı özel saldırıalara karşı dodge atarsın çoğunu savuşturman lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı