Sekiro Shadows Die Twice kaç kez bitirdiniz?

Sekiro gerçekten çok keyif aldığım(sinir eden) oyunlardan birisi. 2 kere bitirdim(biraz söve söve) gerçekten keyif veren(sinir eden) bir souls like oyunu bana göre. :D

Bana daha başlamak nasip olmadı ama deflect ve parry mekaniğini çok sevdiğim için kesin iki kez bitiririm. İkinci bitirişimde de speedrun denemesi yaparım. O kadar Souls oyunu bitirdik, bakalım bu nasıl olacak.

Sekiro gerçekten çok keyif aldığım(sinir eden) oyunlardan birisi. 2 kere bitirdim(biraz söve söve) gerçekten keyif veren(sinir eden) bir souls like oyunu bana göre. :D
Biraz söve söve kısmı şüpheli galiba hocam.
Bana daha başlamak nasip olmadı ama deflect ve parry mekaniğini çok sevdiğim için kesin iki kez bitiririm. İkinci bitirişimde de speedrun denemesi yaparım. O kadar Souls oyunu bitirdik, bakalım bu nasıl olacak.
2. oynayışınızda yapabilirseniz helal olsun hocam. :D
Kesinlikle oynayın boss kesmek aşırı zevkli gerçekten.

Steam'de 178 saatim var kaç kere bitirdim bilmiyorum, 10 kez PC'de, 2-3 kez de PS5'de bitirmiş olmam lazım ama yanlış olabilir. Benim için en iyi aksiyon oyunudur ve yanına yaklaşabilecek bir isim bile aklıma gelmiyor.
Parry yapmanın ve boss kesmenin verdiği zevk rakipsiz bana göre. Katılıyorum size.
Rehberinizi okumuştum hocam bir iki eşya için. Burada teşekkür edeyim güzel rehberdi.

Toplamda 8 kere bitirdim. İlki acemi olduğum için dümdüz oynadığım deneyimdi. Daha sonra herşeyi toplayarak her yan bossu keserek görevleri yaparak bitirdiğim kısım oldu. Daha sonra diğer farklı sonlara ulaşmak için tekrar tekrar bitirdim. Son 2 veya 3 bitirişimde farklı modlar yükleyerek oynadım ki modlar oyunu çok çok daha eğlenceli hale getiriyor.
Gerçekten Steam kütüphanemde olupta tekrar tekrar beni hypleyen ve oynayasımı getiren ender oyunlardan. İkincisi çıksada oynasak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı