Sekiro Shadows Die Twice kaç kez bitirdiniz?

Makaleler
2
Daha fazla  
Hangi son olduğu fark etmez, oyunu kaç kez bitirdiniz? Benim oynadıkça daha çok oynayasım geliyor. Arkada oyun yüklerken Shura sonunu yapayım diye girdim. Tek oturuşta 3 saatte bitti oyun, 4. kez bitiriyorum böylece. İlk oynadığınızda gereksiz fazla öldüğümüzden oyun süresi bayağı uzuyormuş aslında.

Inner versiyonları varmış Owl Father ve Isshin'in. Yakında onları da kesmeyi deneyeceğim.

Son düzenleme:
Daha bitirmek nasip olmadı, 40 dakika kadar oynayıp sıkılıp silmiştim. Son zamanlarda tekrar canım çekti, videolarda kombatı çok güzel duruyor. TLOU 2 biter bitmez başlamayı düşünüyorum.

Hangi son olduğu fark etmez, oyunu kaç kez bitirdiniz? Benim oynadıkça daha çok oynayasım geliyor. Arkada oyun yüklerken Shura sonunu yapayım diye girdim. Tek oturuşta 3 saatte bitti oyun, 4. kez bitiriyorum böylece. İlk oynadığınızda gereksiz fazla öldüğümüzden oyun süresi bayağı uzuyormuş aslında.

Inner versiyonları varmış: Owl Father ve Isshin'in. Yakında onları da kesmeyi deneyeceğim.
Combat cok keyifli olsa da hikaye sunumu inanilmaz vasat oldugundan sarmamisti beni. Tabii ki müthiş bir hikaye beklemiyorum bir souls oyunundan ama bu kadar kotu olacağını dusunmemistim.

Daha bitirmek nasip olmadı, 40 dakika kadar oynayıp sıkılıp silmiştim. Son zamanlarda tekrar canım çekti, videolarda kombatı çok güzel duruyor. TLOU 2 biter bitmez başlamayı düşünüyorum.
Ben de videoları izleyince bayadır oynayasım geliyordu geçen ay başlayıverdim. Kombat konusunda aşırı tatmin ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı