Sekiro: Shadows Die Twice rehber izlemeden oynanır mı?

561165

Decapat
Dark Souls veya hiç Elden Ring yani soulsborne tarzı oyunları oynamadım ve bu oyunun mekanikleri çok hoşuma gitti fakat bir rehber izlemeli miyim? Yoksa oyun bana öğretir mi bazı şeyleri?

Hiç oynamadıysan biraz izle mantığı kavra. Ama kesinlikle bütün bossların videosunu izleme çünkü oyunun zevki kaçar. İlk 1-2 tanesini izlemen yeterli sonrasında kendin oyna.

Ben hiç izlemeden başladım oyundan ağır soğudum. Kendini tekrar eden yapısından dolayı ve zorluk seviyesinden dolayı çıldırtıyor. Sonra tam çözümü izleyip tekrar döndüm daha çok keyif aldım.

Bu olayları nasıl öğrendiniz? Ben hiçbir şey anlamıyorum bu terimlerden veya oyunda neleri fırlatmam gerektiğini, neleri almam gerektiğini. Oyunun zevkini çıkarmam için lütfen bana yardımcı olabilecek bir rehber önerir misiniz?
Itemler ve yeteneklerin açıklamaları bir çok şeyi açıklıyor zaten. Çoğu oyuncu önemsemez ama okumak gerek. Özellikle souls oyunlarında diyaloglar ve yardımcı olacak öğeler kısıtlı olduğundan tam olarak anlamak için oyun içindeki her şeyi okumak gerekiyor. Sekiro rehber diye aratıp bakabilirsiniz (steam topluluğunda güzel rehberler oluyor) ama rehberi kısıtlı olarak kullanın oyun zevkinizi baltalayabilirsiniz.

Itemler ve yeteneklerin açıklamaları birçok şeyi açıklıyor zaten. Çoğu oyuncu önemsemez ama okumak gerek. Özellikle souls oyunlarında diyaloglar ve yardımcı olacak öğeler kısıtlı olduğundan tam olarak anlamak için oyun içindeki her şeyi okumak gerekiyor. Sekiro rehber diye aratıp bakabilirsiniz (Steam topluluğunda güzel rehberler oluyor) ama rehberi kısıtlı olarak kullanın oyun zevkinizi baltalayabilirsiniz.

Bazı okuyamadığım yerler olduğundan dolayı ingilizcem yetmiyor Türkçe yamasınıda bulamadım.

Bazı okuyamadığım yerler olduğundan dolayı ingilizcem yetmiyor Türkçe yamasınıda bulamadım.
Özellikle souls oyunlarını Türkçe yama ile oynamanızı önermem. Ortada güzel bir çeviri yok gördüğüm kadarıyla. Dark Souls’ta bir yamaya denk geldim adamlar itemlerin isimlerini, özel isimleri falan da Türkçe’ye çevirmişler direkt sildim. 🤦🏻‍♂️ Sadece diyaloglar ve açıklamalar vs özel isimlendirmelere müdahale edilmeden çevirilirse yararlı olabilir ancak. Diğer türlü takıldığınız yerde açıp baktınız diyelim, bunun İngilizcesi ne acaba gibi durumlara giriyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı