1-2 gün içerisinde paylaşabilirim. Ama ben önce oyuna girmenizi, denemenizi tavsiye ederim.Ne zaman paylaşırsınız yaklaşık bir zaman olarak?
Itemler ve yeteneklerin açıklamaları bir çok şeyi açıklıyor zaten. Çoğu oyuncu önemsemez ama okumak gerek. Özellikle souls oyunlarında diyaloglar ve yardımcı olacak öğeler kısıtlı olduğundan tam olarak anlamak için oyun içindeki her şeyi okumak gerekiyor. Sekiro rehber diye aratıp bakabilirsiniz (steam topluluğunda güzel rehberler oluyor) ama rehberi kısıtlı olarak kullanın oyun zevkinizi baltalayabilirsiniz.Bu olayları nasıl öğrendiniz? Ben hiçbir şey anlamıyorum bu terimlerden veya oyunda neleri fırlatmam gerektiğini, neleri almam gerektiğini. Oyunun zevkini çıkarmam için lütfen bana yardımcı olabilecek bir rehber önerir misiniz?
Itemler ve yeteneklerin açıklamaları birçok şeyi açıklıyor zaten. Çoğu oyuncu önemsemez ama okumak gerek. Özellikle souls oyunlarında diyaloglar ve yardımcı olacak öğeler kısıtlı olduğundan tam olarak anlamak için oyun içindeki her şeyi okumak gerekiyor. Sekiro rehber diye aratıp bakabilirsiniz (Steam topluluğunda güzel rehberler oluyor) ama rehberi kısıtlı olarak kullanın oyun zevkinizi baltalayabilirsiniz.
Özellikle souls oyunlarını Türkçe yama ile oynamanızı önermem. Ortada güzel bir çeviri yok gördüğüm kadarıyla. Dark Souls’ta bir yamaya denk geldim adamlar itemlerin isimlerini, özel isimleri falan da Türkçe’ye çevirmişler direkt sildim.Bazı okuyamadığım yerler olduğundan dolayı ingilizcem yetmiyor Türkçe yamasınıda bulamadım.
Rehberi paylaştım: Sekiro: Shadows Die Twice - Genel RehberBazı okuyamadığım yerler olduğundan dolayı ingilizcem yetmiyor Türkçe yamasınıda bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.