Sekiro vs Uncharted

Makaleler
2
Daha fazla  
Steam’de 230₺ bakiyem var üstüne 50-60₺ koyup parayı değerlendirmek istiyorum. Uncharted türkçe olmasıyla ön plana çıkıyor ve şuan 300₺ bu fiyatın altına düşermi bilemiyorum. Tarzlarından çok sürükleyiciliğini ön planda tutarsanız ve indirim açısından değerlendirirseniz hangisini tavsiye edersiniz?

Steam'de 230₺ bakiyem var üstüne 50-60₺ koyup parayı değerlendirmek istiyorum. Uncharted Türkçe olmasıyla ön plana çıkıyor ve şu an 300₺ bu fiyatın altına düşer mi bilemiyorum. Tarzlarından çok sürükleyiciliğini ön planda tutarsanız ve indirim açısından değerlendirirseniz hangisini tavsiye edersiniz?

Bir Online FPS'ci olarak hikaye türüne ne kadar uzak olsam da Uncharted'ı bayıla bayıla bitirdim Sekiro tarzı çok sinir bozucu bence Uncharted al.

Steam’de 230₺ bakiyem var üstüne 50-60₺ koyup parayı değerlendirmek istiyorum. Uncharted türkçe olmasıyla ön plana çıkıyor ve şuan 300₺ bu fiyatın altına düşermi bilemiyorum. Tarzlarından çok sürükleyiciliğini ön planda tutarsanız ve indirim açısından değerlendirirseniz hangisini tavsiye edersiniz?
Souls ya da Fromsoftware oyunlarının yapıları hakkında bir fikrin yoksa Sekiro'ya bulaşmanı önermem, Uncharted al geç.

Steam'de 230₺ bakiyem var üstüne 50-60₺ koyup parayı değerlendirmek istiyorum. Uncharted Türkçe olmasıyla ön plana çıkıyor ve şu an 300₺ bu fiyatın altına düşer mi bilemiyorum. Tarzlarından çok sürükleyiciliğini ön planda tutarsanız ve indirim açısından değerlendirirseniz hangisini tavsiye edersiniz?

Uncharted.

Sekiro herkese gelmez. Erkek adam oyunudur. Yani daha önce Souls oyunlarla ilgilendiysen bakabilirsin. Ha ben Souls falan bilmem oyunu eğlenmek için oynarım dersen düşünmene gerek bile yok Uncharted al geç. Bu arada Sekiro'nun vuruş hissi ve oynanışı Uncharted'ı yok eder bana göre.

Bence Sekiro al Uncharted'ın hem portu kötü hem de kısa oyun güzel oyun oyun ona lafım yokta Sekiro bence daha iyi bir oyun bence Sekiro al.

Uncharted daha çok keyif verir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı