Sen de kod yazmalısın!

Konuyu açan arkadaşın sürprizbozana koyduğu çözüm önerisine bakın. Bunları neye göre yazıyor?

Hocam kod ișinden pek anlamıyorum, sizce C++'dan bașlanır mı?
Kesinlikle hayır çok zor gelecektir.
Konuyu açan arkadaşın sürprizbozana koyduğu çözüm önerisine bakın. Bunları neye göre yazıyor?
Bunları neye göre yazıyorun cevabı soru olmalı.

Hocam ben de başlamak istiyorum da neye göre kod yazıyorsunuz? Nerede, hangi tuşa basacağınızı nasıl anlıyorsunuz? Klavyeye oturarak yazmıyorsunuz herhalde 😂.
Normal bir dil öğrenir gibi yazılım dili öğrenmek gerekiyor. Yapılacak işleme göre de kodları yazıyoruz. Detaylı bilgi için araştırma yapabilirsiniz veya yeni bir konu açabilirsiniz.
Hocam kod ișinden pek anlamıyorum, sizce C++'dan bașlanır mı?
Başlangıç için zor bir dildir. C# daha iyi bir başlangıç dili.

Bence en önemlisi C#

Öyle bir şey yok ki be dostum. En önemli programlama dili diye bir şey yok lakin en çok istenene bakacak olursak ya Python'ya JavaScript'dir.

Normal bir dil öğrenir gibi yazılım dili öğrenmek gerekiyor. Yapılacak işleme göre de kodları yazıyoruz. Detaylı bilgi için araştırma yapabilirsiniz veya yeni bir konu açabilirsiniz.

Başlangıç için zor bir dildir. C# daha iyi bir başlangıç dili.

C#'da zorlayabilir yeni birini en ideal Python diye düşünmekteyim.

Öyle bir şey yok ki be dostum. En önemli programlama dili diye bir şey yok lakin en çok istenene bakacak olursak ya Python'ya JavaScript'dir.

C#'da zorlayabilir yeni birini en ideal Python diye düşünmekteyim.
Şu düşünceden artık rica ediyorum vazgeçiniz. Python kolaydır diye bir şey yok, programlamada yönelimlere göre dil önerilir kolaylığına göre değil. Ayrıca herkese kolay gelecek diye bir şey yok, ben Python öğrenirken C#'dan daha çok zorlanmıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı