Sen de kod yazmalısın!

Üşeniyorum. :/

Eyvah eyvah :)
Şu düşünceden artık rica ediyorum vazgeçiniz. Python kolaydır diye bir şey yok, programlamada yönelimlere göre dil önerilir kolaylığına göre değil.

Efendim Python kolaydır programlama dillerinin seviyeleri vardır makine dili, düşük Level, orta Level, yüksek Level ve çok yüksek Level.
Şu düşünceden artık rica ediyorum vazgeçiniz. Python kolaydır diye bir şey yok, programlamada yönelimlere göre dil önerilir kolaylığına göre değil. Ayrıca herkese kolay gelecek diye bir şey yok, ben Python öğrenirken C#'dan daha çok zorlanmıştım.

Peki C# form mu kullanıyordunuz eğer form ile bu yorumu yapıyorsanız bir daha düşünün efendim.

Efendim Python kolaydır programlama dillerinin seviyeleri vardır makine dili, düşük Level, orta Level, yüksek Level ve çok yüksek Level.
Zaten kimseye başlangıç için Assembly önermiyoruz :).
Peki C# form mu kullanıyordunuz eğer form ile bu yorumu yapıyorsanız bir daha düşünün efendim.
Hayır, C#'ın birçok projesini deneyimledim sadece onunlada kalmadım birçok özeliğini öğrendim merak etmeyiniz :).

Zaten kimseye başlangıç için Assembly önermiyoruz :).

Hayır, C#'ın birçok projesini deneyimledim sadece onunla da kalmadım birçok özeliğini öğrendim merak etmeyiniz :).

Yeni başlayanlara Assembly önermiyoruz neden dediniz ki garip. Ee o kadar deneyiminiz varsa GitHub hesabinizi alirim :).
Diyorum artık başlayayım sonra başlayamıyorum. Bir ara HTML ile uğraşıyordum daha CSS'ye geçemeden işlerim çıktı bıraktım.

HTML bir işaretleme dilidir. Güzel bir başlangıç olmuş keşke devamını getirseydiniz.

Yeni başlayanlara Assembly önermiyoruz neden dediniz ki garip. Ee o kadar deneyiminiz varsa GitHub hesabinizi alirim :).
Düşük seviyeli dillerinden bahsetmişsiniz, bende bu yüzden başlangıç için kimseye "zor" diller önermiyoruz demek istemiştim :). GitHub şuan kullanmıyorum fakatyakın zamanda kullanmak gibi bir niyetim var, açtığımda birlikte incelememiz dileğiyle :).

Son düzenleme:
Makine dillerinden bahsetmişsiniz, bende bu yüzden başlangıç için kimseye "zor" diller önermiyoruz demek istemiştim :). GitHub şu an kullanmıyorum fakatyakın zamanda kullanmak gibi bir niyetim var, açtığımda birlikte incelememiz dileğiyle :).

Efendim kusura bakmayın ama çok alakasız konuştunuz orada. GitHub kullanın çok faydalı.
Makine dillerinden bahsetmişsiniz, bende bu yüzden başlangıç için kimseye "zor" diller önermiyoruz demek istemiştim :). GitHub şuan kullanmıyorum fakatyakın zamanda kullanmak gibi bir niyetim var, açtığımda birlikte incelememiz dileğiyle :).
Ayrıca Assembly makine dili değildir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı