Senenin en dolu ayı Ekim 2023'de çıkacak oyunlar

Her Total War oyununda heyecanlanan biri olarak Pharaoh en heyecan yaratmayan oyunu olabilir benim için. Mirage nasıl Valhalla'nın DLC'si gibi duruyorsa Pharaoh da Troy'un DLC'si gibi.

Mirage ön siparişte ucuzken almıştım, oyun çıktığında incelemelerini bekleyip ona göre iade etmeyi düşünüyorum o kadar beklentim yok 😀 Spiderman 2 çok güzel duruyordu, keşke PC'ye de direkt çıksa.

Bu ay senenin en dolu ayı sayılır. Hemen başlayalım.

Ekim ayının büyük oyunları:
Warhammer 40,000: Darktide (Xbox Series X|S) - 4 Ekim
Assassin's Creed Mirage (PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC) - 5 Ekim
Forza Motorsport (Xbox Series X|S, PC) - 10 Ekim
Batman: Arkham Trilogy Nintendo Switch Port (Switch) - 13 Ekim
Lords of the Fallen (PC, PS5, Xbox Series X|S) - 13 Ekim
Sonic Superstars (PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch, PC) - 17 Ekim
Marvel's Spider-Man 2 (PS5) - 20 Ekim
Cities: Skylines 2 (PS5, Xbox Series X|S, PC) - 24 Ekim
Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1(MGS 1'in PS1, MGS 2 ve 3'ün PS3 versiyonunu içeriyor) (PS5, PS4, Xbox Series X|S, Switch, PC) - 24 Ekim
Ghostrunner 2 (PS5, Xbox Series X|S, PC) - 26 Ekim
Alan Wake 2 (PS5, Xbox Series X|S, PC) - 27 Ekim
UFC 5 (PS5, Xbox Series X|S) - 27 Ekim

Göze çarpan başka oyunlar:
Jackbox Party Pack 10
(PS4, Xbox One, Switch, PC) - 19 Ekim
Super Mario Bros. Wonder (Switch) - 20 Ekim
The Lords of the Rings: Return to Moria (PS5, PC) - 24 Ekim
Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord (Quest 2, PSVR 2) - 26 Ekim
Detective Pikachu Returns (Switch) - 6 Ekim
Roblox (PS5/PS4) - 10 Ekim
Total War: Pharaoh (PC) - 11 Ekim
Senenin en dolu oyun yılı ancak senenin en dolu optimizasyonu bozuk buglarla dolu oyunların teknik kısımlarının içine edildiği de en dolu yıl. Bu yıl çıkan adamakıllı optimizeli bug olmayan kaç tane oyun sayabilirsiniz? En fazla 2-3. Oyun yapmayı unutmuş adamlar. Bir sürüde patlayan oyun var onları da saymıyorum. 2022 yılı bence daha iyi idi. Az ve daha sağlam oyunlar vardı.

2023 tam RPG yılı. Ben şahsen çok daha iyi buluyorum geçen seneye göre elden ring hariç. Sadece BG3 zaten senaryoya elli beş bin farklı yoldan etki edebilme imkanı ile upuzuuun bir süre oynatıyor ve oynatmaya da devam edecek. Bir de bug/optimizasyon gibi sıkıntıları olsa da starfield’ın içerik bolluğunan çok zevk aldım. Geçen sene bunu yaşatan tek oyun Elden Ring’ti. Bu yüzden o hariç bu seneyi daha iyi sayabilirim. Tabii KENDİ fikrim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı