Senheiser IE 600 IE 300 IE 200 IE 80 s nasıl?

Kulaklık her türlü kulaklıktır, oyun içinde olsa müzik içinde olsa istediğinizde kullanabilirsiniz, ama oyun performansı olarak ben HyperX Cloud 2'den iyi bulamadım, 80s BT modeli bende mevcuttu o yüzden oyun için hiç kullanmadım, genelde dediğiniz gibi oyun oynarken uzun süre kullanım önemli, IE300 veya IE200 takıp çıkarması zor kulaklık, kulaklık kancası bende 2 saatten sonra ağrı yapıyor mesela, maalesef çok üst düzey oyuncu kulaklığıda kullanmadığım için başka bir kulaklık ile ilgili deneyimimi anlatamayacağım, eğer stereo oynamaya alışkansanız her kulaklığı kullanabilirsiniz, benim kendimde mesela 7.1 gibi sanal özellikler ile oyun oynayamıyorum, kulaklık ne ise o şekilde oynuyorum genelde, dediğim gibi stereo oynamaya alışkansanız kullanabilirsiniz IE300, fakat dediğim gibi uzun süre kullanınca benim kulaklarımda kancası yüzünden ağrı yapıyor, yine de sizi pişman etmeyecek bir kulaklıktır ikisi de.

Ya mesela öyle ama Bose qc 20 en ince sesleri veren bir kulaklık eğer bu IE 300 veya IE 80 s Bose qc 20'den iyiyse veya muadiliyse gözüm kapalı alırım bir de ses kartıyla boostladımmı kulaklığı daha da bir şey olmaz bir yanlışım varsa düzeltin hocam.

Kafa üstü sıkıntı uzun kullanımda ayrıyeten IE 80 s kullanan bir Ark vardı oda oyunda cok iyi diyordu mesela şöyle örnek vereyim arkadaş PUBG'de schoolda diyor rozhokun arka tepesinden sıkıyor onun yerini alıglayabiliyorum diyor mesela Bose qc 20 de oyun için değil müzik için üretilmiş bir kulaklık lakin oda oyunda cok güzel performans veriyor.

IE 80 sle oyun performansı deneyimledinizmi hiç?

Bir de rahatsızlığımdan dolayı bana hafiflik lazım kulak içi lazım bana yani.

IE 80 sle IE 300 arasında kalsanız oyun için hangisini önerirdiniz.

IE80 gibi modellere bakmayın zaten, onlar eski modeller, Sennheiser IE300-600-900 modelleri ile arasında çok fark var performans olarak, alacağınız kulaklık eğer Sennheiser ise en kötü IE200 olsun, eğer IE300 düşünüyorsanız düşünmeden alın, Almanya'da tanıdığınız akrabanız var ise outlet sitesinde fiyatları takip edin, bazen IE300 100 euro gibi fiyata düşüyor, TL bazında çok iyi fiyat, türkiyedem250 euro civarı fiyatı var.

IE80 gibi modellere bakmayın zaten, onlar eski modeller, Sennheiser IE300-600-900 modelleri ile arasında çok fark var performans olarak, alacağınız kulaklık eğer Sennheiser ise en kötü IE200 olsun, eğer IE300 düşünüyorsanız düşünmeden alın, Almanya'da tanıdığınız akrabanız var ise outlet sitesinde fiyatları takip edin, bazen IE300 100 euro gibi fiyata düşüyor, TL bazında çok iyi fiyat, türkiyedem250 euro civarı fiyatı var.

Almanya'dan aldıracağım zatende IE 300 stoku yok demişti bana.

Ama işte 300 karanlık bir yapısı var dediniz IE 200'ünde acık bir yapısı var dediniz o beni kararsızlaştırdı.

Ama eğer IE 300 alırsam ses kartıyla beraber kombolorsam bu karanlık yapısı gider mi?

Ya mesela öyle ama Bose qc 20 en ince sesleri veren bir kulaklık eğer bu IE 300 veya IE 80 s Bose qc 20'den iyiyse veya muadiliyse gözüm kapalı alırım bir de ses kartıyla boostladımmı kulaklığı daha da bir şey olmaz bir yanlışım varsa düzeltin hocam.

Bose kullanmadım ama tahminimce Sennheiser karakteri sebebiyle daha çok hoşunuza gider.

Ama işte 300 karanlık bir yapısı var dediniz IE 200'ünde acık bir yapısı var dediniz o beni kararsızlaştırdı.

Ama eğer IE 300 alırsam ses kartıyla beraber kombolorsam bu karanlık yapısı gider mi?

Evet hocam doğru, IE300 biraz bass ağırlıklı kulaklık, ama EQ ayarı ile rahat bir şekilde tizler yoğun yapabilirsiniz, IE200 çıkma sebebi de bu zaten daha dengeli olduğu söyleniyor, ama ben yine de şahsen IE300'den çok memnunum, kullandıktan sonra başka kulaklık kullanasınız gelmiyor.

Bose kullanmadım ama tahminimce Sennheiser karakteri sebebiyle daha çok hoşunuza gider.

Evet hocam doğru, IE300 biraz bass ağırlıklı kulaklık, ama EQ ayarı ile rahat bir şekilde tizler yoğun yapabilirsiniz, IE200 çıkma sebebi de bu zaten daha dengeli olduğu söyleniyor, ama ben yine de şahsen IE300'den çok memnunum, kullandıktan sonra başka kulaklık kullanasınız gelmiyor.

Gözlükte kullanıyorum bu kancalar sıkıntı çıkartır mı?

IE300 hiçbir yerde stokta yok zaten.
Bu linkten her gün kontrol edin bazen stokta oluyor, eğer şanslı iseniz 100 euro olur fiyatı, normalde 139 euro fiyatı, mağaza satış fiyatı ise 300 euro idi en son.

Gözlükte kullanıyorum bu kancalar sıkıntı çıkartır mı?

Bende PC başında gözlük kullanıyorum, önce kulaklığı takıp sonra gözlüğü takınca sorun olmuyor. Yani kulaklığın kablosu gözlüğün sapın altında kalması gerekiyor.

EQ ayarını nereden yapıyosunuz bir de ses kartı kullanıyor musunuz?

IE 300 bas odaklı bir kulaklık dediniz değil mi EQ ayarını yaptık diyelim o bas boğukluk yapar mı peki gene hissetirir mi?

Kullandığınız anakartın sürücüsü üzerinden veya telefon üzerinden yapabilirsiniz, ama anladığım kadarı ile siz çok karanlık bir kulaklık olarak düşünüyorsunuz:)aslında bu demek istediğim karanlık profil diğer IE serilerine göre, normal marka kulaklıklar ile kıyaslamayın lütfen. Sennheiser ünlü yapan şey kendine has karakteri, bu karakteri başka kulaklıkta bulamazsınız.

IE 300 bas odaklı bir kulaklık dediniz değil mi EQ ayarını yaptık diyelim o bas boğukluk yapar mı peki gene hissetirir mi?

Çok fazla boğuk değil zaten, dengeli tonalite ama bass çok az ağırlıklı.

Kullandığınız anakartın sürücüsü üzerinden veya telefon üzerinden yapabilirsiniz, ama anladığım kadarı ile siz çok karanlık bir kulaklık olarak düşünüyorsunuz:)aslında bu demek istediğim karanlık profil diğer IE serilerine göre, normal marka kulaklıklar ile kıyaslamayın lütfen. Sennheiser ünlü yapan şey kendine has karakteri, bu karakteri başka kulaklıkta bulamazsınız.

Yani G PRO X mesela ses aşırı boğuk baslar patlıyordu bunun gibi olmaz değil mi?

Bu arada kablo konusunuda dert etmeyin mmcx kablosu sayesinde farklı kabloda satın alıp takabilirsiniz, fakat her mmcx Sennheiser uyumlu değil, alixpress üzerinde çok fazla kablo mevcut.

Yani G PRO X mesela ses aşırı boğuk baslar patlıyordu bunun gibi olmaz değil mi?

Sennheiser'de öyle bir deneyim yaşamazssınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı