#SeninleyizSoylu etiketi Twitter'da gündemde

Bana inanın sadece suriyelilerin gitmesi için bile oy verenler var Zafer Partisine ve bunu şu ana kadar hiçbir parti öne sürmedi suriyelileri göndercez vs. diyen parti gördünüz mü ?
 
@Quadranil1 sessiz istila kısa filiminde ki gibi ileride bilmiyordum oğlum böyle diyenleri gözümde çıkaramıyordum özür dilerim dersin. Beni kandırdılar ne yapalım böyle olmasını istemezdim hep bunlar yalandan bağıranlar terörist sanardık oğlum da dersin çocuğuna. Çocuğunda filmdeki gibi cevap verir üzgünlükten ancak saç beyazlar geleceğini yıkarsın başka bir şey olmaz şükret dersin geçersin. 😂

Benim şu an ne yaşadığım veya ileride ne yaşayacağım bana kalmış özgürlük özgürlük diye takılan insanlar bir başkasının verdiği oya salça oluyor. Ha bu arada ben malum partiye oy vermeyi düşündüğümden değil objektif bakabildiğimden bunları söylüyorum.
 
Meclise girer zaten ama kazanacağını pek sanmıyorum.
Sen oy zamanı en çok konuşulan ve güven kazandığın kimse ona ver maluma vermeyip boş atarsan oraya gider ve oylar dağılmasın çok, daha bunlara Suriye falan oy verecek o yüzden oylar sağa sol salça olacağına maluma ver zaten ona gitmiş sayılıyor.
 
@Quadranil1 sen ver yine maluma nasılsa böyle zihniyet verdi hep. 😂
Adam bir yerde haklı bu arada. Oy çoğunluğunu kazanabilmesi için halkın ortak isteklerini yerine getirmek zorunda. Çoğu kişinin gönlünü kazandı fakat çoğu kişiyi de karşısına aldı. Bu ülkede çok koyu Müslüman var. Zor şartlar altından kurtulan Müslüman kardeşlerinin sence geri gönderilmelerini isterler mi? Atam zamanında boşuna kesmemiş Arap kültürünü yaymaya çalışan hacı hocaları. Hadi onu geçtim bu ülkede 2023 seçimlerinde kaç Z kuşağından birey oy kullanacak ki? Yine oyların çoğunluğunu geri kafalı cahil cühela adamlardan toplayacak. Ben çok ihtimal vermiyorum muhalefetin değişeceğine. Adamların Nuh diyor peygamber demiyor şuan. Belki değişir artık bilmiyorum.
 
Adam bir yerde haklı bu arada. Oy çoğunluğunu kazanabilmesi için halkın ortak isteklerini yerine getirmek zorunda. Çoğu kişinin gönlünü kazandı fakat çoğu kişiyi de karşısına aldı. Bu ülkede çok koyu Müslüman var. Zor şartlar altından kurtulan Müslüman kardeşlerinin sence geri gönderilmelerini isterler mi? Atam zamanında boşuna kesmemiş Arap kültürünü yaymaya çalışan hacı hocaları. Hadi onu geçtim bu ülkede 2023 seçimlerinde kaç Z kuşağından birey oy kullanacak ki? Yine oyların çoğunluğunu geri kafalı cahil cühela adamlardan toplayacak. Ben çok ihtimal vermiyorum muhalefetin değişeceğine. Adamların nuh diyor peygamber demiyor şu an. Belki değişir artık bilmiyorum.

Bende seninle birebir aynı görüşteyim insanlar sanıyor ki Ümit Özdağ çıkıp ona buna sallayacak sonrada salladığı insanlardan oy toplayacak böyle bir şey şu ana kadar hiç gerçekleşemediyse bir sebebi vardır biraz sakin konuşacaksın herkesi karşına almayacaksın ki alacağın oy artsın.
 
Ben sanmıyorum muhalefetin başta kalacağına daha önce malum partiye oy veren akranlarıma söyledim. Ya ben ya o! Partiye veren beni karşısına alır.
 
Ben sanmıyorum muhalefetin başta kalacağına daha önce malum partiye oy veren akranlarıma söyledim. Ya ben ya o! Partiye veren beni karşısına alır.

Yaptığın hareketin yanlış olduğunu düşünüyorum hiçbir özgür ülkede böyle bir durum yaşanmamalı insanlar kendi istediği partiye oy verme hakkına sahip ya ben ya o çok yanlış bir düşünce.
 
Ben sanmıyorum muhalefetin başta kalacağına daha önce malum partiye oy veren akranlarıma söyledim. Ya ben ya o! Partiye veren beni karşısına alır.
Şu en son fiyat etiketi değişmesi, mazot zammı ve Suriye gibi olumsuz durumlardan malum kesime oy verenler değişti yorum yapmaya başladı babası gibi gören kesim küfür etmeye başladı ama yine arkadan verirse şaşırmayalım. 😂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı