Amazon naysa dahil değil, yanlış mı biliyorum?
Ticaret sitesi diye geçiyor illa yazanlarin olması gerekmiyor.
Amazon naysa dahil değil, yanlış mı biliyorum?
hocam galiba yanlış biliyorsunuz,orda yazan sitelerde geçerli sadece,daha önce amazondan alışveriş yaptım ve cashbscl vermedi,hepsiburada trendyolda vs verdiTicaret sitesi diye geçiyor illa yazanlarin olması gerekmiyor.
Hocam galiba yanlış biliyorsunuz, orada yazan sitelerde geçerli sadece, daha önce Amazon'dan alışveriş yaptım ve cashbscl vermedi, Hepsiburada Trendyol'da vs verdi.
Epos zaten Sennheiser'in alt markası gibi bir şey değil mi?Hocam bu arada araştırdım bu kulaklık yeni versiyonu epos ses şirketi ile üretilmiş daha kaliteli V2 versiyonu gibi düşünebilirsiniz ben almayı düşünüyorum yanında verdiği taşıma çantası bile piyasada 400 TL satılıyor kulaklık bedava.
Amazon Almanya fiyatı ise 2600'e geliyor bence alınabilecek bir ürün ses kalitesinin çok iyi olduğunu düşünüyorum.
Firmadan ziyade model gibi bir şey hatta.Epos zaten Sennheiser'in alt markası gibi bir şey değil mi?
Epos zaten Sennheiser'in alt markası gibi bir şey değil mi?
Çok iyi benzetme bu arada. Game Zero'yu tanıdığım bir kişi kullanıyordu mikrofonu güzeldi. Bu kulaklıklar bence ''sağlam'' oyuncu kulaklıkları ama ses kartınız çok önemli.Hocam Mercedes AMG gibi bir şey özel bir bölüm sanırsam epos çünkü kendi sitesinde çeviri yaptım o tarz şeyler okudum.
Çok iyi benzetme bu arada. Game Zero'yu tanıdığım bir kişi kullanıyordu mikrofonu güzeldi. Bu kulaklıklar bence "sağlam" oyuncu kulaklıkları ama ses kartınız çok önemli.
Tanıdığım Macbook kullanıyordu.MSI GE75 Raider var bende altın uçlu çıkış ve ses kartı var sanırsam çünkü kulak içi kulaklık takıyorum Type-C bana göre az ses veriyor sonra AUX takıyorum neredeyse 2 katına cikiyor arada uçurum var acaba besler mi yanı tatmin eder mi ben sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.
Tanıdığım Macbook kullanıyordu.
Msi'n sitesinde sizin laptopunuz için Hi-Fi headphone çıkışı var yazıyor. Bilemiyorum, araştırmak lazım.
Tanıdığım Macbook kullanıyordu.
Msi'n sitesinde sizin laptopunuz için Hi-Fi headphone çıkışı var yazıyor. Bilemiyorum, araştırmak lazım.
Tanıdığım MacBook kullanıyordu.
MSI'n sitesinde sizin laptopunuz için Hi-Fi headphone çıkışı var yazıyor. Bilemiyorum, araştırmak lazım.
Eki Görüntüle 1711952
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.