Sennheiser Game Zero Düşük Sesi Seviyesi Sorunu

gokay1810

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kulaklığı almadan önce baya bir konu açtım "Ses kartım Game Zero'yu besler mi?" diye. Arkadaşlar besleyebileceğini söylediler. Kulaklık bugün elime ulaştı fakat bazı arkadaşlarım sesi 60'ın üstüne çıkaramıyoruz kulaklarımız rahatsız oluyor derken ben tam seste bile çok düşük performans alıyorum. Bir ayarı var da ben mi yapmadım yoksa ses kartım mı yetersiz?
  • Anakartım Asus B150M Pro Gaming
  • Dahili Ses Yongası: Supreme FX ALC1150

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi kendi sitesinden indiriyorum. İnşallah düzelir ya da kulaklığın sesi mi bu kadar anlamadım?
Yardımınız için teşekkürler şimdi daha fazla ses geliyor.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende bugün game zero satın aldım önceki kulaklığım siberia v2 frost blue idi gayet memnundum bozuldu şuan oyunlardaki sesler yok gibi çok kötü oyunun o tatlı sesi yok boğuk sessiz sadece pubgde 2 3 kurşun sesi geliyor kalite sıfır bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim anakartım : gigabyte b85m-hd3
Şimdi kendi sitesinden indiriyorum. İnşallah düzelir ya da kulaklığın sesi mi bu kadar anlamadım?
Yardımınız için teşekkürler şimdi daha fazla ses geliyor.
nasıl yaptın banada yardımcı olurmusun oyun sesleri felan iğrenç geliyor bu kulaklık nasıl 1500 tl diyorum kendi kendime hiçbirşey anlayamadım ?

Ben anakartımın kendi sitesinden realteği indirdim ve sesler birden arttı. Aslında yeni konu açıcaktım fakat sen yazdığın için burdan devam edeyim. Realtek sürücüsünün ekolayzer ayarı var eğer bu işten anlayan bir arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi? Neye göre ayarlamalıyım sesi baya etkiliyorda manuel olarak 10 koldan ayar yapmak istiyorum ama neyin ne olduğunu bilmiyorum.
Sennheiser Game Zero ya gelirsek dostum istediğimiz performansı alabilmemiz için yani dediğin gibi bu kulaklığın 1500 tl edebilmesi için Sennheiser'ın amplifikatörleri var GSX 1000 veya GSX 1200 ve bunların fiyatı da kulaklıkla aynı,alınması gerekiyor gibi.

@uberstar , @gokay1810 biraz konuyu hortlatıyorum ama benimde cuma günü sipariş ettiğim game zero dün elime geçti fakat ses yok. Arkadaşlar elimde Creative SB ZX ses kartı var ama hiç bir şekilde ses alamıyorum kulaklıktan. Ses kartını çıkardım MSİ B250M anakartım üzerindeki realtek sürücüleriyle de denedim yine yok. Hiç ses alamıyorum derken çok kısık bir şekilde sadece bazı tonlar baskın olacak şekilde ses alıyorum. @uberstar siz bir çözüm bulabildiniz mi? @gokay1810 sizin çözüm yoluda benim bir işime yaramadı. Anakartın kendi sürücülerinde de durum aynı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı