Dediğinizi yapmak üzere indirdim fakat bu sorunu aldım. Sonrasında yabancı kaynaklarda araştırdığımda ise B550 serisi anakarta Nahimic 3 desteğini vermediğini gördüm.
Here is the list of compatible MB and desktop for Nahimic 3. We will try to keep it updated as much as possible. Tip: CTRL+F could help to find your model
nahimic.helprace.com
@Merdt hocam G3 geldi kurdum sesler daha bir temiz oldu sonunda rahatladım. Pek bir şey anlamasam da basit şeyleri yaptım G3'ün yazılımında. Fakat kulaklıkta enhancements ayarı yok o yüzden loudness equalization açamıyorum. Ne yapmalıyım ve şuandan itibaren ekstra bir şey yapmalı mıyım?
Hocam Amazondan aldığın Sennheiser Game Zero'dan memnun musun? Kutu kapalı sıfır olarak mı geldi senin aldığın yerden aynı satıcı ürünü hala satıyor bende kulaklığı almayı düşünüyorum da
Hocam Amazon'dan aldığın Sennheiser Game Zero'dan memnun musun? Kutu kapalı sıfır olarak mı geldi senin aldığın yerden aynı satıcı ürünü hala satıyor bende kulaklığı almayı düşünüyorum da.
3 gün kullanıp iade ettim. Umduğum performansı alamadım, 500tlik kulaklıkla aynı performanstaydi (belki ben yanlış yaptım bilmiyorum G3 ses kartı ile denemiştim)
3 gün kullanıp iade ettim. Umduğum performansı alamadım, 500tlik kulaklıkla aynı performanstaydi (belki ben yanlış yaptım bilmiyorum G3 ses kartı ile denemiştim)
Kendi durumumu söyleyeyim. İade ettim ertesi gün Amazon'u arayıp iademin durumu hakkında bilgi almak istediğimi söyledim. Onlar ise direkt para iademi yaptı. Ne kargoyu sordular ne bir şey.
Amazon'dan böyle bir set aldım, toplam 2200TL civarı tuttu. Biraz incelemesine bakındım, hoşuma gitti gibi fakat benim aldığım kulaklıkta epos yazıyor. Teşhir ürünü gibi bir şey mi?