Sennheiser PC38X vs Game One/Zero

Bütçe
4600
K361 netlik açısından daha temiz ses verir diye tahmin ediyorum. Fakat konumlandırması Game Zero seviyesinde olur mu emin değilim.
Bi tık uçuk fiyatı var benim için ya.. Başka alternatifler lazım siz sanırsam bayağı bir araştırma yapmışsınızdır bu konuda.

çok başarılı kendim de kullanmaktayım.
Aktif olarak kullanmaktasınız değil mi öyle anladım? Taksitli şekilde Game Zero alacağım gibi.

Son düzenleme:
Ek olarak IEM modellerine yönelik bilginiz ve öneriniz var mıdır? KZ ZSX Terminator, QoA Gimlet, Truthear Zero Blue gibi seçenekler de var kafamda

Truthear Hexa çok öneriliyor benim bildiğim. Moondrop Aria bakılabilir.

Aktif olarak kullanmaktasınız değil mi öyle anladım?

Evet mikrofon kullanmam gerektiğinde onu kullanıyorum.

Truthear Hexa çok öneriliyor benim bildiğim. Moondrop Aria bakılabilir.

Evet mikrofon kullanmam gerektiğinde onu kullanıyorum.
--Link Aktif değil--
Hocam linkte görüldüğü üzere arkadaş ucuza sıfır kapalı kutuda satıyor. Satma sebebini öğrenirsem direkt buradan alacağım. Hem 20 mayıslara kadar beklemek istemiyorum hem de 1000tl fazla ödemekten kaçmak biraz ruhuma iyi geldi

Son düzenleme:
Deneyimlemedim genelde Reddit üzerinden araştırıyorum. Kullanıcılar güzel güzel detay veriyorlar deneyimleri hakkında.

Game Zero ses kasma konusunda çok başarılı kendim de kullanmaktayım. Ufak bir EQ kullanmam gerekti sesi beğendiğim hale çekmek için. Öneririm, kullandığım en iyi konumlama yapan kulaklık.

PC38X, Drop modifikasyonlu Game One zaten. Büyük ölçüde aynılar:
hocam pc38x ile game one ile büyük ölçüde aynı demişsiniz. Peki Game one ve game zero nun arkası açıp kapalı farkı nasıl bir etkiye sahip. Herkes game zeroyu övmüş kapalı olanı yani ama arkası açıkta aynı kapalı gibi konum belirtir mi ? pc38x yeni olmasından banada mantıklı geliyor ama game serisi ve kapalı daha iyise zeroya bakayım bende

Temizlik ve konum belirleme konusunda Game Zero'nun rakibi yok dimi hâlâ? Buna göre direkt alacağım. Sadece Cloud II gibi eski olması birazcık şüphelendirdi ama olsun diyorum.

Öncesinde de söylemiştim K361 var 4700 liraya amazonda. Temizlikte muhtemelen bundan baya öndedir ama konumlaması tartışılır. Bu da EQ ile kullanılır oluyor zaten.

Eski olması bir şeyi değiştirmez. DT 990 PRO kaç yıllık kulaklık hala bütün gaming ürünlerini solda sıfır bırakır.

Öncesinde de söylemiştim K361 var 4700 liraya amazonda. Temizlikte muhtemelen bundan baya öndedir ama konumlaması tartışılır. Bu da EQ ile kullanılır oluyor zaten.

Eski olması bir şeyi değiştirmez. DT 990 PRO kaç yıllık kulaklık hala bütün gaming ürünlerini solda sıfır bırakır.
UMC202HD ses kartımın 990'ı besleyebiliyor mu bilmiyorum ama beslese direkt ikinci elden çözmeye çalışırdım.

UMC202HD ses kartımın 990'ı besleyebiliyor mu bilmiyorum ama beslese direkt ikinci elden çözmeye çalışırdım.

Reddit'de aynı kombinasyonu denemiş birinin yorumuna baktım.
Teknik olarak istenilen gücü veriyor ses yüksekliği kafi fakat ses bozunmaya başlıyormuş. Tavsiye etmem bu yüzden.

80 ohm DT 770 PRO bulursanız altından kalkar bence.

Reddit'de aynı kombinasyonu denemiş birinin yorumuna baktım.
Teknik olarak istenilen gücü veriyor ses yüksekliği kafi fakat ses bozunmaya başlıyormuş. Tavsiye etmem bu yüzden.

80 ohm DT 770 PRO bulursanız altından kalkar bence.
770 arkadaşımız Game Zero ile karşılaştırırsak hangisi öndedir sence. 990'ın yanına yaklaşamaz ikisi ama artık karar aşamasına geçiş yapmış bulunmaktayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı