Sennheiser PC38X vs Game One/Zero

Bütçe
4600
Yani ben diyorum zaten, al kullan diye. Cloud II'den memnunsan bunu beğenirsin yani. Kalite net artar. Ki bence ses kasma da daha iyi hale gelir de ben en kötü ihtimalle denk olurlar diyorum.
Buradan direk mesaj atabiliyor muyuz bilmiyorum da sana bir kaç link atacaktım

EPOS Game Zero evet. Ben hepsiburada'dan 400'e aldım. Yurtdışından 1000 liraya falan daha kaliteli kumaş, file vs olanlar da getiriliyor. Ben gerek görmedim.
Ben seni dinleyip bu game zero u alacağım kanka en azından denemiş olurum mikrofonu da var 700 Pro x kullan diyorsun da mikrofonla 15 E geliyor vicdanen huzursuz es
EPOS Game Zero evet. Ben hepsiburada'dan 400'e aldım. Yurtdışından 1000 liraya falan daha kaliteli kumaş, file vs olanlar da getiriliyor. Ben gerek görmedim.
Ben seni dinleyip bu game zero u alacağım kanka en azından denemiş olurum mikrofonu da var 700 Pro x kullan diyorsun da mikrofonla 15 E geliyor vicdanen huzursuz ediyor beni sanki ondan geri iade etmeyi düşünüyorum. Hata verdi yarım yamalak yazmış tekrardan yazıyorum cevabı

Ben seni dinleyip bu game zero u alacağım kanka en azından denemiş olurum mikrofonu da var 700 Pro x kullan diyorsun da mikrofonla 15 E geliyor vicdanen huzursuz ediyor beni sanki ondan geri iade etmeyi düşünüyorum. Hata verdi yarım yamalak yazmış tekrardan yazıyorum cevabı.

Sesi her türlü kasarsın sorun yok da ilk aldığın halinde biraz çıplak kalıyor sesi. Ekolayzere çok iyi cevap veriyor ses hemen zenginleşiyor. Ayarlarsın kendine göre.
O çıplak sesle de oyunda işini görür de EQ ile daha da iyi oluyor bence.

Sesi her türlü kasarsın sorun yok da ilk aldığın halinde biraz çıplak kalıyor sesi. Ekolayzere çok iyi cevap veriyor ses hemen zenginleşiyor. Ayarlarsın kendine göre.

Eq da yardımcı olman lazım birlikte yapacağız onu 😄

Birde müsait olduğun da kulaklık pedinin linkini atabilir misin bana

Ben seni dinleyip bu game zero u alacağım kanka en azından denemiş olurum mikrofonu da var 700 Pro x kullan diyorsun da mikrofonla 15 E geliyor vicdanen huzursuz es

Ben seni dinleyip bu game zero u alacağım kanka en azından denemiş olurum mikrofonu da var 700 Pro x kullan diyorsun da mikrofonla 15 E geliyor vicdanen huzursuz ediyor beni sanki ondan geri iade etmeyi düşünüyorum. Hata verdi yarım yamalak yazmış tekrardan yazıyorum cevabı
Hocam bu kulaklıklar ayrıca amfi/dac ister, 3-4bin lira civarı da ona bütçe ayırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı