Sepeti 1.500'e düşürmek için öneri

Benim düşüncem cp normal halini alın DLC her ne kadar guzel olsa da 1500'e inmesi gerekiyor ve Subnautica, electric bundle cıkarılabilir tam 500 oluyor veya DLC çıkarıp Sons of The Forest'da olabilir.
 
Son's of the Forest, Deep Rock Galactic KESINLIKLE boş oyunlar değildir. Özellikle bu iki oyunun büyük kitlesi var ve çok oynanan oyunlardır, SteamDB üzerinden bakmanızı öneririm ve her iki oyunuda yanlız oynayabilirsiniz eğer konuları ilginizi çekiyorsa, özellikle Son's of the Forest erken erişimde olduğu için tam fiyatlandırma yapılmadı ve sürekli gelişen bir oyun. Eğer hayatta kalma oyunlarına ilginiz var ise almanızı öneririm.
Deep Rock'ı da yanlız oynayabilirsiniz fakat uygun server bulmak çok kolay ve hızlıca diğer insanlar ile oynayabilirsiniz ve çok zevkli bir oyundur kendisi, gerçekten. Fazla oyuncusu olduğu için zaten uygun server bulmak kolay be PvE, takım olmaya dayalı bir oyun, kesinlikle almanızı öneririm.

Bence Cyberpunk'ı çıkarın, 800TL kesinlikle Cyberpunk'ın ettiği fiyat değil. Gerçekten değil ama siz bilirsiniz.
 
Alisverisini tamamladin mi bil.iyorum ama subnoutica,deep Rock ve sons of forest çıkar sorunun çözülür galiba, arkadaslarla beraber oynamalik oyunlar bunlar geri kalanlar seni uzun süre idare eder zaten
 

Yeni konular

Geri
Yukarı