Merhaba, Steam sepetim alınır mı? Butün oyunları tek başıma oynayacağım. Ona göre sepetimden hangi oyunlar çıkarılmalı? Game Pass'im olduğu için iyi indirime giren birkaç oyunu çıkardım. Onlar Game Pass'te olduğu için.
Eki Görüntüle 2234845
Eki Görüntüle 2234846
Eki Görüntüle 2234847
Eki Görüntüle 2234850
Ranch Simulator kaliteli bir oyun değil. Sistemin düşükse 60 fps üstü alamazsın.Merhaba, Steam sepetim alınır mı? Butün oyunları tek başıma oynayacağım. Ona göre sepetimden hangi oyunlar çıkarılmalı? Game Pass'im olduğu için iyi indirime giren birkaç oyunu çıkardım. Onlar Game Pass'te olduğu için.
Eki Görüntüle 2234845
Eki Görüntüle 2234846
Eki Görüntüle 2234847
Eki Görüntüle 2234850
BF1'de oyuncu bulma sıkıntısı yaşanmaz, her gün 4-5 aktif full sunucu oluyor. 64/64 olan.Hocam bana kalırsa alabiliyorsanız BF1 yerine BF5 alın. Artık BF1 çok aktif sayılmaz. BF5'in oyuncu sayısı BF1'e nazaran daha fazla. Onun dışında sepetiniz iyi gibi görünüyor. Keyifli oyunlar dilerim.
Forzayı 4 dolar aldım zam mi geldiBf ve forzayı kesinlikle almalısın. Arma eskisi kadar aktif değil. Prison architech pek güzel değil. Diğer oyunlar hakkında pek fikrim yok.
Ranch Simulator kaliteli bir oyun değil. Sistemin düşükse 60 FPS üstü alamazsın.
Forza'yı 4 dolar aldım zam mi geldi.
Hocam eskisi kadar oyuncu kitlesi çok yok. BF5 günlük 42k kadar oyuncuya ulaşıyor. Yani tabi ki karar kendisinin fakat bana kalırsa BF5 alınmalı.BF1'de oyuncu bulma sıkıntısı yaşanmaz, her gün 4-5 aktif full sunucu oluyor. 64/64 olan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.