sepetliyor.com güvenilir mi?

Site güvenilir görünüyor, güvenlik bilgilerini de kontrol/teyit ettim ama ürünün altındaki yorumlara takıldım. Sürekli olarak ürün geliyor mesajı verilmiş, kargolanma süreci kötü ile de desteklenmiş. Herkes mi aynı şeyi yazar? Bir gariplik var ama çözemedim.

Site güvenilir görünüyor, güvenlik bilgilerini de kontrol/teyit ettim ama ürünün altındaki yorumlara takıldım. Sürekli olarak ürün geliyor mesajı verilmiş, kargolanma süreci kötü ile de desteklenmiş. Herkes mi aynı şeyi yazar? Bir gariplik var ama çözemedim.
Evet bende oraya takıldım. Herkes güvenli anlamında yazmış yorumları. Ama devlet sitelerine falanda kayıtlı. Anlayamadım :/

Hocam bakayım dedim site ana sayfasında %50 indirimli yazıyor reklam olarak. Tıkladım öyle bir şey yok diyor. iPhone 11 diye arattım. Yine çıkmadı.
1649231703476.png
1649231672731.png

Hocam bakayım dedim site ana sayfasında %50 indirimli yazıyor reklam olarak. Tıkladım öyle bir şey yok diyor. iPhone 11 diye arattım. Yine çıkmadı.Eki Görüntüle 1351457Eki Görüntüle 1351454
Biraz önce baktım gözüküyor bende
Gören de Kanadayız, İsviçreyiz de devlet sitesine kayıtlı olan yer çok güvenli sanacak. İstanbul bilişim de devlete kayıtlıydı. Google'da aratın bakalım neler yapmış.

Haklısınız hocam güvenli demedim zaten ama adresten telefon numarasına her şeyi tam bu fiyata olabilir mi bilmem. İhtiyacım olan bir cihaz bu fiyatsa alacağım çünkü ama bu gibi durumlarda çok güvenemiyorum.

Haklısınız hocam güvenli demedim zaten ama adresten telefon numarasına her şeyi tam bu fiyata olabilir mi bilmem. İhtiyacım olan bir cihaz bu fiyatsa alacağım çünkü ama bu gibi durumlarda çok güvenemiyorum.
Fiyatı gereksiz ve komik bir şekilde fazla düşük. Bu kadar ucuz fiyata olan bir ürünü elden görerek alsanız bile şüphe etmeniz gerek.

Merhaba, bunu bende gördüm gerekli araştırmaları yaptım ve gerçekten gov.tr adında uzantısı olan e ticaret bakanlığı tarafından onaylanmış site üstüne ürünü koşulsuz iade edebilyorsun instaram sayfasındaki yorumlara baktım bir sıkıntı gözükmüyor ve bende öğrenci belgegsini yükleyip satın aldım.

Merhaba, bunu bende gördüm gerekli araştırmaları yaptım ve gerçekten gov.tr adında uzantısı olan e ticaret bakanlığı tarafından onaylanmış site üstüne ürünü koşulsuz iade edebilyorsun instaram sayfasındaki yorumlara baktım bir sıkıntı gözükmüyor ve bende öğrenci belgegsini yükleyip satın aldım.

Bugun mü satın aldınız? Ürün kargoya verildimi peki ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı