sepetliyor.com güvenilir mi?

Ozan SuperApp & Card ile telefonda konuştum. Ödemeler satıcının hesabına geçmiş. Yine de benden dekont istediler maili attım. Beklemedeyim.
Banka müşteri hizmetleriyle de görüştüm. Pek olumlu konuşmadı işlem iptali ile ilgili. Yarın savcılığa giderim. bakalım ne olacak.
Savcılığa suç duyurusunda bulundum az önce , savcı biraz güldü 😅 ama yapacak bir şey yok . Adamların izini bulmaya çalışacaklar . Adamlar bulunduktan sonra parayı geri alabilmek için dava açıcaz . Bu arada hangi marka soğuk su iyi gelir var mı bir bilen ?

Savcılığa suç duyurusunda bulundum az önce, savcı biraz güldü 😅 ama yapacak bir şey yok. Adamların izini bulmaya çalışacaklar. Adamlar bulunduktan sonra parayı geri alabilmek için dava açıcaz. Bu arada hangi marka soğuk su iyi gelir var mı bir bilen?

Firma adını kim duysa güler :) pınar su iyidir :)

Savcılığa suç duyurusunda bulundum az önce , savcı biraz güldü 😅 ama yapacak bir şey yok . Adamların izini bulmaya çalışacaklar . Adamlar bulunduktan sonra parayı geri alabilmek için dava açıcaz . Bu arada hangi marka soğuk su iyi gelir var mı bir bilen ?
Parayı geri alacağımdan umudum yok. Maksat bu işi yapanlar cezasını bulsun.

Ozan SuperApp & Card ile telefonda konuştum. Ödemeler satıcının hesabına geçmiş. Yine de benden dekont istediler maili attım. Beklemedeyim.
Banka müşteri hizmetleriyle de görüştüm. Pek olumlu konuşmadı işlem iptali ile ilgili. Yarın savcılığa giderim. bakalım ne olacak.
Ozan superapp&card telefonlara cevap vermiyor ulaşamıyorum nAsıl saçma bir kuruluş bu böyle maillere de dönüş yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı