sepetliyor.com güvenilir mi?

[email protected] dan gelen cevap
Merhaba,

Yaşadığınız durum ile ilgili üzgün olduğumuzu öncelikle belirtmek isteriz. Konuya ilişkin ilgili ekiplerimiz incelemelerini yapmakta ve tespitlerimiz doğrultusunda gerekli aksiyonları almaktadır. Sizin de tüketici olarak yasal mercilere başvuru hakkınızın saklı olduğunu hatırlatmak isteriz.
 
Arkadaşlar banka ile görüştüm ancak bankanın cevabı pek olumlu olmadı ve bana bir öneride bulundular memur çok anlayışlı ve yardım severdi bana dedi ki kredi kartı bilgilerinizi girdiyseniz şu an bilgilerniz onların elinde olabilir sonradan benim de kafama dank etti bizim kredi kartı bilgilerimiz onlarda depolanıyor şimdi yasal hak olduğu için kullanamazlar diyenler de olacak ama adamlar ticaret bakanlığını bile sepetlemiş (!) bize neler yapmaz bence sizde banka ile görüşüp kart bilgilerimin sızdırıldığını düşünüyorum deyip yeni kart çıkartın.
Ayrıca bende mail attım dönüş yaptıkları zaman gene buraya gelip bilgilendirme yaparım.
Tekrar geçmiş olsun.
 
Alan adından da belli oluyor. "3 5 kişi dolandırıp sonra domaini satıp işin içinden çıkayım." Düzenleme: Tüm mesajları okudum ve bayağı dolandırılan olmuş. Hepinize geçmiş olsun. Daha mesajları okumadan sahte olduğu kanaatine varmıştım. Domainden anlamanız gerekirdi aslında.

Bulunma ihtimali% kaç
Telegram kanalı açalım bitane de ordan haberleşelim trendsipariş kanalıma girdim bugün iyzico kredi kartı ile ödeme yapanların ödemelerini iade etmeye başlamış ne güzel
 

Yeni konular

Geri
Yukarı