Anneni öldürseler, şu anki gibi 10 yıl sonra salsalar bence hiç böyle konuşmazdın. Popüler kültürün bir üyesi gibi geliyorsun bana. Hem o seni yaratan, sana şekil veren evrendeki düzeni koyan Rabb'inin kanunu.
Anneni öldürseler, şu anki gibi 10 yıl sonra salsalar bence hiç böyle konuşmazdın. Popüler kültürün bir üyesi gibi geliyorsun bana. Hem o seni yaratan, sana şekil veren evrendeki düzeni koyan Rabb'inin kanunu.
Osmanlı bu yüzden yıkılmadı. Osmanlı, şeriatı gerçek maksadıyla uygulayamadıkları için yıkıldı. Padişahlar keyiflerine göre davrandıkları için yıkıldı. Neden seni yaratan Rabb'inin kanununa sapıklık diyorsun?
Anneni öldürseler, şu anki gibi 10 yıl sonra salsalar bence hiç böyle konuşmazdın. Popüler kültürün bir üyesi gibi geliyorsun bana. Hem o seni yaratan sana şekil veren evrendeki düzeni koyan Rabb'inin kanunu.
Sizi Allah (c.c) yaratmadı mı ? Sonuçta onun kanunlarına uymamanın neresi normal. Bu bana daha çok işinize gelmiyor da o yüzden insanoğlunun yaptığına yanaşıyorsunuz gibi geliyor banaç