Şeriat kötü bir şey mi?

• Konuyu başlatan 321777
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 159
  • Görüntüleme 20.182
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müslümanlara uygulansın o zaman şeriat sadece?
Aynı ülkenin vatandaşlarına farklı kanunlar uygulamak hangi dar görüşlünün işi olabilir?
Seni yaratan Allah'ın (c.c) kanununu kötü mü buluyorsun yani? Bu evrendeki her şeyi bir düzene göre yaratan Rabb'inin kanununu ?
Bu konuda sessiz kalma hakkımı kullanacağım. Yoksa sert konuşabilirim.

Sence el kesmek iyi bir şey mi ya da insan birisini öldürdü diye onu da öldürmek?
Bilgi sahibi olmadan konuşmayın.

Anneni öldürseler, şu anki gibi 10 yıl sonra salsalar bence hiç böyle konuşmazdın. Popüler kültürün bir üyesi gibi geliyorsun bana. Hem o seni yaratan, sana şekil veren evrendeki düzeni koyan Rabb'inin kanunu.

Anneni öldürseler, şu anki gibi 10 yıl sonra salsalar bence hiç böyle konuşmazdın. Popüler kültürün bir üyesi gibi geliyorsun bana. Hem o seni yaratan, sana şekil veren evrendeki düzeni koyan Rabb'inin kanunu.
Mesaj yazarken karşındakinin Müslüman olmama ihtimalini düşün.

Anneni öldürseler, şu anki gibi 10 yıl sonra salsalar bence hiç böyle konuşmazdın. Popüler kültürün bir üyesi gibi geliyorsun bana. Hem o seni yaratan sana şekil veren evrendeki düzeni koyan Rabb'inin kanunu.

Bak güzel kardeşim sen Allah cc. İnanıyorsun diye herkes inanmak zorunda değil. Ayrıca ben de kayıp yaşadım.

Sizi Allah (c.c) yaratmadı mı ? Sonuçta onun kanunlarına uymamanın neresi normal. Bu bana daha çok işinize gelmiyor da o yüzden insanoğlunun yaptığına yanaşıyorsunuz gibi geliyor banaç
Her insan Müslüman değil. Ben öyleyim fakat herkes dinini kendine göre yaşamalı bence. Sistem herkesi bir inanca sokmamalı.

Bak güzel kardeşim, sen Allah İnanıyorsun diye herkes inanmak zorunda değil. Ayrıca ben de kayıp yaşadım.

Senin şu an bu yazdıklarına göre sen inanmıyor musun? Eğer böyle bir durum varsa konuyu daha açıklayıcı bir şekilde düzenleyeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı