Series S vs PS5

DreTech

Hectopat
Merhaba, evde 4K TV var ama genel bağlamda 24 inch monitörüme bağlayıp oynayacağım, özellikle RDR2, Call of Duty, Forza, Witcher, Wolfenstein gibi oyunları oynamak istiyorum. Oyunlara çok para vermek te istemiyorum. S s 18000, PS5 29000'e gelecek bana. Yardımcı olur musunuz?

Series S 2. elleri 9-10K isterseniz öyle alabilirsiniz. 4K oynama hedefiniz yoksa Series S, 1440p ve 1080p'de yetecektir.

Xbox'da ise oyunlar daha ucuz PS'e göre. Daha fiyatı düzeltilmeyen tonla oyun var.

Series S uygundur sana.

Series S 2. elleri 9-10K isterseniz öyle alabilirsiniz. 4K oynama hedefiniz yoksa Series S, 1440p ve 1080p'de yetecektir.

Xbox'da ise oyunlar daha ucuz PS'e göre. Daha fiyatı düzeltilmeyen tonla oyun var.
Peki Series S'in çözünürlüğü gerçekten kötü mü? Yani RDR 2'yi 30 FPS oynamak kötü olmaz mı? Hiç konsol kullanmadım daha önce sadece PC de oynadım.

Hocam Temmuz'dan beri Series S kullanıyorum. Bilgisayarın yanında ikinci bir cihaz olarak çok iyi. Canım sıkıldığında direkt televizyondan açıp oynuyorum. Çözünürlük olarak kötü olduğunu söyleyemem bende de 4K bir televizyon var. Call of Duty vs oynarken görüntü gayet güzel gözüküyor. Mesela Fortnite 120FPS ve grafik olarak bilgisayarda oynadığımdan iyi gözüküyor. RDR 2 30FPS ama oynarken gayet akıcı. Maalesef yeni çıkan bazı oyunlarda 30FPS çakılı oluyor. Mesela awoved 30FPS çalışıyor ki ben 25'lerde gezdiğini düşünüyorum ve diğer oyunlardan ona geçince biraz rahatsız etmiyor değil. Ama hem oyun kütüphanesi bakımından hem de indirimlerde oyunların düştüğü fiyatlardan Xbox çok avantajlı. Kesinlikle öneririm.

İkinci el alma şansın var ise ikinci elden ucuza almanı öneririm. Takasla 8-9k bandında bir fiyata bulabilirsin bence.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı