Series S vs Series X vs PS5 Slim vs deck OLED vs ROG Ally

Çok iyi bir konsol evet ama fiyat olarak da TR desteği yok diye biliyorum ve nerdiyse 2 katı fiyatı.

Parça yükseltmekten kastınız nedir çok merak ettim hiç duymamıştım.

SSD yükseltmesi yapabiliyorsunuz ama aslında diğer el konsolları da yükseltme sunuyor belki de RAM yükseltmesidir bilmiyorum ve Ayaneo yakın zamanda Türkiye'de resmi distribtör ile satışa başladı ama fiyatları tuzlu.

SSD yükseltmesi yapabiliyorsunuz ama aslında diğer el konsolları da yükseltme sunuyor belki de RAM yükseltmesidir bilmiyorum ve Ayaneo yakın zamanda Türkiye'de resmi distribtör ile satışa başladı ama fiyatları tuzlu.
Dediğiniz gibi Ayaneo çok güzel bir konsol hatta kağıtta en iyi konsol ama gerçekten çok pahalı. SSD vs RAM yükseltmesini Deck ile de yapılabiliyor, XBOX ve PS'de ise sadece SSD yükseltmesi yapılabiliyor.

Dediğiniz gibi Ayaneo çok güzel bir konsol hatta kağıtta en iyi konsol ama gerçekten çok pahalı. SSD vs RAM yükseltmesini Deck ile de yapılabiliyor, Xbox ve PS'de ise sadece SSD yükseltmesi yapılabiliyor.

Yani PS ve Xbox oyunları özel olarak optimize edildiği için SSD dışında bir yükseltmeye ihtiyaç duymazlar.

Parça yükseltmekten kastınız nedir çok merak ettim hiç duymamıştım.
SSD değişilebilir, ekran kartı alıp takabiliyorsunuz, ram biraz iş gerektiriyor ama değişiliyor eğer yanlış bilmiyorsam. İşlemci değişilmiyor ayrıca ekran da bağlayabilirsiniz tıpkı laptop gibi cihaz rog ally

SSD değişilebilir, ekran kartı alıp takabiliyorsunuz, ram biraz iş gerektiriyor ama değişiliyor eğer yanlış bilmiyorsam. İşlemci değişilmiyor ayrıca ekran da bağlayabilirsiniz tıpkı laptop gibi cihaz rog ally
SSD ve RAM değişime bana göre kolay tek garip gelen şey ekran kartı bağlamak.

SSD ve RAM değişime bana göre kolay tek garip gelen şey ekran kartı bağlamak.
Evet yurt dışındaki para gömen deli gamer arkadaşlar 4090 filan takıp deniyor videolar çok bakabilirsiniz performansını uçurur

Thunderbolt kablosu ve birkaç aparat ile laptopa bile 4090 takabilirsiniz hocam.
Aynen öyle ama 4090 veya ona yakın güçlü gpu pek önermem eğer işlemci aşırı güçlü değilse, darboğaz yapabilir. Gücüne göre ekran kartı almak performansını stabil ve yüksek seviyede tutar.

Konsol adı altında minyatür PC olan Xbox konsollarını alıp hiç paranızı ziyan etmeyin. PS5 gerek performans, gerek oyun kalitesi, gerek kontrolcü kalitesi olsun en mantıklı seçenektir fakat elde oynamak istiyorum derseniz Rog Ally öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı