Sermayeniz olsa neye girişim yapardınız?

Makaleler
13
Merhaba arkadaşlar. Belli bir miktar -miktar size kalmış; ister 100.000.000 TL isterse de 10.000 TL- bir sermayeniz olduğunu düşünün. Bu parayla bir yazılım şirketi mi kurardınız? Yoksa cüz-i bir miktar ile internet cafe mi açardınız?

Şahsen, Türkiye'deki kargo şirketlerini beğenmiyorum. Hâlihâzırda, yerelleştirmeleri -şube bazında söylüyorum.- iyi değil ve de müşterinin arkasında duran bir politakaları yok. Şirket ismi fark etmeksizin çoğu şubede olumsuz durumlar yaşanabiliyor. Yeterli bir param olsaydı, Türkiye'de bir kargo şirketi kurmayı düşünürdüm. Hatta Amazon'un müşterilere karşı duruşunu ilke edinirdim diye tahmin ediyorum.

Sizler, hayallerinize yetecek kadar paranız olsaydı, neler yapardınız? Cevaplarınızı bekliyorum :)

İnternet servis sağlayıcısı kurup ülkenin her yerine Fiber Optik kablo döşerim. Bütün ülkeyi şu "Altyapı yok, sunucu kaldırmaz" bahanelerinden kurtarırdım. Gayet iyi bir yatırım olurdu.
Ayrıca Ca$per markasını satın alırdım. ASUS, MSI ve diğer markalar ile kapışacak duruma getirirdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı