"services.exe" ve "Local Security Authority Process" işlemleri yüksek CPU ve bellek kullanıyor

qurban12

Hectopat
Daha fazla  
"Hizmetler ve denetleyici uygulaması (services.exe)"ve "local securtiy authority process" Adlı işlemler sistem boştayken bile CPU ve sistem belleğine fazla yükleniyor. Kapatmayı denedim ama bir türlü yapamadım ve sorunun neden kaynaklandığını da bilmiyorum.

Not: PC'ye oyun yüklemek için Windows güvenlik duvarını ve Windows Defender'ı daha önce de çokça kullanmış olduğum kayıt defteri girdileriyle kapattım ve yapmak istediğim işlemleri yaptım. Tüm bunları yaparken herhangi bir sorunla karşılaşmadım fakat tekrardan Windows güvenlik duvarı ve Windows Defender'ı aktif ettikten sonra bu sorunla karşılaşmaya başladım. Eset Antivirus üyeliğim olduğu için fazla kaliteli olmasa da tercih edip kullandım ve tarama sonuçlarında da herhangi bir şey çıkmadı.

ww.png

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Hijackthis'i bu rehberden indirip rehberdeki adımları uyguladıktan sonra logları paylaşın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı