Servis Point İade Kararına Hepsiburada Uymuyor

Eksen bilgisayar üzerinden alınan MSI 1080 Ti Gaming X Trio ile servis süreci yaşayan biriyim.
MSI servisi yapısı berbat savunulacak bir tarafı yok.

Anladığım kadarıyla durum değişim veya iade raporunun Hepsiburada üzerine teslim edilmemiş olması.
MSI servisi internet üzerinden bu durumu bildiriyor satıcıya. Ancak ıslak imzalı belgeyi göndermeyecek kadar cahil bir yapı içinde.

Senin yaşadışın sorun ise bundan ibaret.
Islak imzalı raporu sana teslim etmek zorunda.
MSI servisi ayrıca senin adına bir talep oluşturamaz.
Teslim aldığın raporun görseli ile kolay iade üzerinden talep açmalısın. Talep açıldıktan sonra incelenip sana kargo numarası verilecek. Bu numara ile raporu sen göndereceksin Hepsiburada üzerine.
Rapor teslim alındıktan sonra işleme alınır ve 3 iş günü içersinde onaylanır. Talebe göre para iadesi veya değişimi yapılır.

Eğer sen servis üzerinden ıslak imzalı rapor teslim alıp veya almayıp göndermediysen bir çözüme ulaşamazsın.
Islak imzalı rapor Hepsiburada üzerine ulaşmış ve kabul edilmiyorsa o zaman hakkını sonuna kadar arayabilirsin.

Ekran kartı ve monitör olarak çok fazla iade ve değişim süreci yaşadım. Bu süreci Hepsiburada üzerinde yaşadım genel olarak Vatan Bilgisayar dışında.
Yaşadığım süreçlerde hiçbir zaman belge kabul edilmeme sorunu asla yaşamadım.

Son düzenleme:
Ben Hepsiburada üzerinden Efsana Cuma indirimlerinde Monitör aldım. Servis Point'e de almış olduğum MSI monitörü gönderecem ölü pikselden dolayı. Siz direk Servis Pointe göndermemi mi tavsiye ediyorsunuz ya da Hepsiburada aracılığıyla mı göndereyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Hepsiburada üzerinden Efsana Cuma indirimlerinde Monitör aldım. Servis Point'e de almış olduğum MSI monitörü gönderecem ölü pikselden dolayı. Siz direk Servis Pointe göndermemi mi tavsiye ediyorsunuz ya da Hepsiburada aracılığıyla mı göndereyim ?
Önce 14 gün geçmedi ise iade et bence ölü piksel sıkıntı zaten monitörde tamir yok. Direkt değişim oluyor bildiğim kadarıyla MSI servis pointte..

Buradan da bilgi alabilirsin sana yardımcı olurlar:

ServisPoint - Türkiye'nin en yaygın ve kaliteli servis markası

Ölü pikselin resmini çek fotokopi çıkart monitör kutusuna koy içine not yaz nerede olduğuna senin açından daha iyi olur.

Eğer İstanbul'da isen kendin götürmen bence daha iyi Hepsiburadaya verirsen süre çok uzar hem Hepsiburada göndereceksin, onlar da senden gelen monitörü servis pointte gönderecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki durum var birincisi aldığınız yer kargo ile gönderirse ekran kartını işlem daha da uzuyor. Ama siz elden teslim ederseniz işlem daha da kısalıyor tabii ki elden teslim etmede sıkıntı var aynı bana bir sürü sorun sıkıntı çıkartan hepsi burada şirketi var... Servis pointte ürün ulaşınca süreç çok çabuk işliyor. Bir haftada içinde çözülüyor hatta iki günde test edilip sonucu çıkar yoğun değillerse...
benim raporda değişim raporu yazıyor . ben bu raporla iade alabilir miyim bilgin var mı .. ürün doa kapsamında diyor değişim nedenine .. sizin bir bilginiz var mı ?
Üstad gelişme var yine mağdur oldum para aidesi yapılacak onda bile bir sürü çakallık peşindeler. Vermemek için kırk takla atıyorlar. Bir daha asla hiç bir ürün almam hepsi buradan çok dandik ve son kullanıcısı üzen bi firma. Bakalım para iademi kaç günde yatıracaklar. Kedi köpek yalvartıyorlar insanı. 500 TL 600 TL pahalı olsun Amazon.com alırım daha iyi.
sizde değişim raporuyla para iadesi yaptılar değil mi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı