Ses kartı alınır mı?

Xenaven

Femtopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
İngilizce Öğretmeni
ASUS B460M-K anakartım var. USB ekran kartı kullanmak ne kadar mantıklı? Kulaklık ve hoparlörümden aldığım performansı artırır mı? Bu konular hakkında pek tecrübe sahibi değilim.

Az da olsa arttırabilir, tavsiyem S-Link U61 almanız, üstüne Sonic özelliğini açınca çok iyi olur.
Ama çok sağlam değil.

Mikrofonundan zaten memnunsan ancak ek olarak daha iyi bir ses elde etmek istiyorsan mantıklı. Ama cızırtılı boğuk bir sesi çok değiştireceğini sanmıyorum, biraz mikrofonuna da bağlı beklentilerinin sonucu.

Az da olsa arttırabilir, tavsiyem S-Link U61 almanız, üstüne Sonic özelliğini açınca çok iyi olur.
Ama çok sağlam değil.
HyperX 7.1 AMP ve dengi modellerini inceliyordum ben, bütçe olarak biraz daha yükseklerde gözüm. Bu tür modeller performansa ne kadar etki eder bilginiz var mı acaba? Sonic dediğiniz Windows Sonic ise onu halihazırda kullanıyorum.
Mikrofonundan zaten memnunsan ancak ek olarak daha iyi bir ses elde etmek istiyorsan mantıklı. Ama cızırtılı boğuk bir sesi çok değiştireceğini sanmıyorum, biraz mikrofonuna da bağlı beklentilerinin sonucu.
Kulaklık ve mikrofonumdan gayet memnunum şu an bir sıkıntı yaşamıyorum. Üstüne ekstra performans için ses kartlarını araştırıyorum. Önerdiğiniz var mı 500-600 TL bütçe arasında?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı