Ses kartı alınır mı?

Ege Konhan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, B550 Tomahawk model anakarta sahibim. Elgato WAVE XLR veya GO XLR Mini almayı düşünüyorum. Bu ses kartlarını kullanan yayıncılarda FPS oyunlarında çok rahat ses kastıklarını açıkça görebiliyorum fakat ben onlar kadar iyi ses alabildiğimi düşünmüyorum. Birçok konuda anakartının ses yongası gayet yeterli ne gerek var bir değişiklik olmaz gibi yorumlar gördüm. Bu adamlar boşuna mı alıyor ses kartlarını? Bu konuyu detaylı inceleyebilirsek hem bana hem de ses kartı almak isteyenlere geniş bir rehber olabilsin. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, B550 Tomahawk model anakarta sahibim. Elgato WAVE XLR veya GO XLR Mini almayı düşünüyorum. Bu ses kartlarını kullanan yayıncılarda FPS oyunlarında çok rahat ses kastıklarını açıkça görebiliyorum fakat ben onlar kadar iyi ses alabildiğimi düşünmüyorum. Birçok konuda anakartının ses yongası gayet yeterli ne gerek var bir değişiklik olmaz gibi yorumlar gördüm. Bu adamlar boşuna mı alıyor ses kartlarını? Bu konuyu detaylı inceleyebilirsek hem bana hem de ses kartı almak isteyenlere geniş bir rehber olabilsin. Teşekkürler.
İyi bir kulaklığın varsa iyi bir ses kartı alınır.

Seenheiser gibi bir markanın üst seviye oyuncu kulaklığına sahipsen eğer evet alınır. Veya Bose, TaoTronics vb.

10 yıldır bilgisayar kullanırım hala şu TV ve ses kartının ne işe yaradığını bilmiyorum. Benim küçüklük şaka mı.

Oyunda ses kasmak ise amacın Sennheiser GSX 1000'i de seçeneklerine ekle derim.

Fiyatına baktım da saçma derecede pahalı GSX 1000'in. Creative ses kartı daha cazip geldi.
Aslında yapmak istediğim ilk önce sağlam bir kulaklık alarak ses deneyimini arttırmak istiyorum. Daha sonra ise bütçemi tekrar toplayarak ses kartı alacağım. Şu an kullandığım kulaklık Corsair Hs50 Pro.

Aslında yapmak istediğim ilk önce sağlam bir kulaklık alarak ses deneyimini arttırmak istiyorum. Daha sonra ise bütçemi tekrar toplayarak ses kartı alacağım. Şu an kullandığım kulaklık Corsair Hs50 Pro.
Sağlam kulaklık alırsan ALC 1200 ile idare edersin. Daha ses kartına bakabilirsin bence. Epos Sennheiser kulaklıklara bakarsan hem oyun için ses kasmada hem de mikrofonda kafan daha rahat olur. Bangır bangır bass seviyorsan kapalı kapsül, daha doğal bir ses deneyimi istiyorsan açık kapsüllü kulaklıklara bakmalısın. Açık kapsüllülerde oyun deneyimi daha doğal, geniş sahneli olduğu söyleniyor. Dışardan içeri ses gelirken kulaklıktan da dışarı ses gidiyor haliyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı