Rehber Ses Mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları

Bu kulaklığı hiç kullanmadım ama aralarında az veya çok belki fark olabilir belki de eşitte olabilirler ama dediklerimi denemeden anlayamazsınız bir şey arkadaş faydasını gördü ne demek istediğimi anladı sizde deneyip görebilirsiniz. Bir de ses kartı veya başka bir şeyi var diye ürünü satmak uğruna ticaret taktikleri yapıyorlar her denilene inanmamak lazım. Bir de ses kartı kulaklığın sesini boğuyor.
Akşam deneyeceğim.
 
Bana da yardımcı olabilir misin? V2 USB var sesler çok yüksek %1 de %100 de yapsam aynı snyps i silince düzeliyor ama sesler kısılıyor.

Kulaklığın yazılımını kullanma konuyu atıyorum buraya onları uygulamaya çalış.
 
Beyler bu genel sorun Razer müşteri hizmetleri ile görüşüp gerekli logları ilettim. Yazılımcılarına iletip sorunu fixleyecekler. Ama arkadaşın dediği gibi koskoca Razer bu güncellemeyi getirmeden test edip denemesi lazım. Corsair klavye var bende bazılarında farklı marka driverları çakışmasıda oluyor.

Yeni Synape 100 mb çok iyi hızlı ona güncelleme daha gelmedi bizim modeller için direkt geçin razer mouseda giriş gecikmesi çok daha iyileşti.

Razer driverı kurup THX silin ses alın en azından jaklı yada jaksız deneyin ses geliştirmelerinden de "Loudness EQ" açabilirsiniz. Bence böyle iyi oldu saf temiz kendi sesi.

Kulaklık model olarak kötü değil csgoprosettings'de bakabilirsin Blackshark v2 pro ilk 5 tedir. Fakat fark yok işte sırf kulaksız diye onu fazla paraya almanın bence mantığı yok kablolu gecikme konusunda bana göre daha iyi.
 
Arkadaşın denediğini yapın. Razer vs hiçbir uygulama kurmadan tak çalıştır gibi kullanın kulaklığı. Ben ses kartı usb si ile kullanıyorum. Sesler dengeli ve temiz geliyor.
 
Arkadaşın denediğini yapın. Razer vs hiçbir uygulama kurmadan tak çalıştır gibi kullanın kulaklığı. Ben ses kartı USB'si ile kullanıyorum. Sesler dengeli ve temiz geliyor.

İşe yaramasına sevindim.

Arkadaşın denediğini yapın. Razer vs hiçbir uygulama kurmadan tak çalıştır gibi kullanın kulaklığı. Ben ses kartı USB'si ile kullanıyorum. Sesler dengeli ve temiz geliyor.

Yalnız bir şey dikkatimi çekti ses kartı USB'si demişsiniz. Ses kartıda engel aslında kulaklığa ses kartsız denediniz mi?
 
Son düzenleme:
20 Mart'ta bir güncelleme getirdiler kulaklığın içinden geçtiler. Discord'da ekran paylaşımı yaparken izleyen kişi yayınımdan "pat pat" diye ses duyuyor. Ses düzeyi karıştırıcısında herhangi bir uygulamanın sesini 0'a dahi çeksem sesi hiç kısılmıyor.

Kulaklığa dair performansla alakalı konu açtım oraya bakın faydasını görürsünüz belki.
 

Geri
Yukarı